BURSA’NIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN FİRMASI ORTA ASYA’YA AÇILDI

BURSA’NIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN FİRMASI ORTA ASYA’YA AÇILDI

Bursa’nın en çok tercih edilen asansör firması Uçak Asansör ve One Lift ihracat hedefleri kapsamında çalışmalarına devam ederken Orta Asya pazarının önemli merkezlerinden Özbekistan’da önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Uçak Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Salih Uçak açıklamasında, “Bursa’nın en çok tercih edilen firmasıyız, Güney Marmara ağırlıklı olmak üzere 3 binden fazla noktada olan hizmet ağımızı yurt dışına taşımak için çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

Bursa’nın asansör ve yürüyen merdiven sektöründeki önemli değeri Uçak Asansör ve One Lift, BTSO’nun İnşaat ve Yapı Malzemeleri ile Asansör sektörüne yönelik yürütülen UR-GE projeleri kapsamında Özbekistan’da düzenlenen ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

UÇAK, “ORTA ASYA’DA YATIRIM FIRSATLARI İYİ DEĞERLENDİRİLMELİ”

Uçak Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Salih Uçak, Özbekistan ziyareti sonrası yaptığı açıklamada Bursa’nın asansör sektöründe değeri haline gelen Uçak Asansör’ü uluslararası pazarda bilinir hale getirmek amacında olduklarını aktardı. Başkan Uçak açıklamasında, “Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Türkiye’nin ihracata dayalı kalkınma hedefleri doğrultusunda hayata geçirdiği UR-GE projeleriyle sektörlere ivme kazandırmaya devam ediyor. UR-GE faaliyetleri kapsamında Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdik. Uçak Asansör’ü ve One Lift’i anlattık çok sayıda iş insanıyla Orta Asya pazarını değerlendirdik. Orta Asya çok büyük coğrafya ve yatırım fırsatları iyi değerlendirilmeli.  Sadece Özbekistan değil çevre ülkelerde de iş insanları düzenlenen organizasyonda yer aldı.” ifadelerini kullandı.

“ONE LİFT VE UÇAK ASANSÖR YURT DIŞINDA BİLİNİR HALE GELİYOR””

Sektörde 25 yılı bıraktıklarının altını çizen Başkan Salih Uçak, “Asansör sektörü ve yürüyen merdiven alanında 25 yıldır hizmet veriyoruz. Asansör bakımı, revizyon işlemleri ve projelendirme hizmetimizle sektöre öncülük ediyoruz. Uçak Asansör olarak iş hacmimizin çok önemli bir kısmını Güney Marmara Bölgesi oluşturmakla birlikte, yurtdışı yatırımlarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız One Lift ve Uçak Asansör’ü yurtdışı pazarında bilinir hale getirmek. BTSO heyeti, Taşkent Büyükelçisi Olgan Beka, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Şenocak, Büyükelçilik Müsteşarı Alican Aksoy ve Türk-Özbek İş Adamları Derneği Başkanı Davut Azmi Erbaş’a ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese son olarak Kardeş ülke Özbekistan’a iş dünyasının önemli temsilcilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?