Su sektöründe küresel bir dijital yaklaşım: Xylem Vue

Su sektöründe küresel bir dijital yaklaşım: Xylem Vue

Küresel su teknolojisi şirketi Xylem, dijital platformu ile tüm su döngüsü boyunca veriye dayalı, akıllı ve birbiriyle bağlantılı dijital çözümleri bir araya getiriyor

Dünya büyük bir hızla değişiyor. Gelişen teknolojiler dijitalleşmeyi her sektör için artık bir seçenek değil, gereklilik haline getiriyor. Su sektöründe de suyun ölçümlenebilen değerlerinin işlenmesi, yorumlanması ve neticesinde gerekli adımların atılması konusunda dijitalleşmeye ihtiyaç duyuluyor. Xylem, dijital platformu Xylem Vue ile ölçümlenen değerlerin otomatik bir şekilde işlenebilmesine ve bu sayede hızlı aksiyonlar alınabilmesine olanak sağlıyor.

Günümüzde bilgiye anlık olarak ulaşabilme ve elde edilen bilgilerin anlamlı bir biçimde yönetilmesi her sektör için çok büyük bir ihtiyaç olarak karşımıza çıkıyor. İklim değişikliği ve kentleşmenin etkileriyle birlikte su işletmeleri, modernizasyon ve her düzeyde iyileştirme talebi ile çok daha fazla karşılaşıyor. Dünyanın temiz su ihtiyacını sağlamada yaratıcı çözümler üreten küresel su teknolojisi şirketi Xylem, Xylem Vue isimli dijital platformu ile suyun niteliksel ve niceliksel değerlerine bakan, ölçen, kontrol eden sistemleri dijitalleştirerek; karar vericilerin hızlı, anlık ve doğru değerlere ulaşmalarını sağlıyor.

Xylem Vue su güvenliği, uygun maliyet ve esneklik sağlıyor

Gelişen iletişim teknolojileri ve şirketin 100 yılı aşan ürün tecrübesinin birleşimi ile doğan Xylem Vue atık su şebekeleri, arıtma tesisleri, içme suyu şebekeleri ve varlık yönetimi dahil olmak üzere tüm su döngüsü boyunca veriye dayalı akıllı dijital çözümleri bir araya getiriyor. Xylem Vue, müşterilerinin dijital yolculuğu süresince su kaybını azaltmak, performansı artırmak, maliyetleri düşürmek ve mükemmel müşteri hizmeti sunarak acil su sorunlarına etkili, güvenilir çözümler sunmaya odaklanıyor. Xylem, dijital çözümü aracılığıyla ölçümlenen değerlerin otomatik bir şekilde işlenebilmesine ve bu sayede hızlı aksiyonlar alınabilmesine olanak sağlıyor. Böylece kamu hizmeti sunan kurumlar etkin, bilgiye dayalı kararlar almak ve gelecek için daha güvenle plan yapmak için Xylem Vue’nin veriye dayalı akıllı dijital çözümlerinden yararlanarak dönüşümsel sonuçlar elde ediyor.

Her zamankinden daha yüksek düzeyde enerji verimliliği elde etmeye yardımcı oluyor

Xylem Vue, en karmaşık şebeke sorunlarını daha hızlı ve verimli bir şekilde çözmeleri için su yöneticilerine, onları güçlendiren dijital çözümler sunuyor. Almanya’daki Cuxhaven Arıtma Tesisi, Xylem Arıtma Sistemi Optimizasyonu’nu uyguladığından beri havalandırma enerjisi kullanımında yıllık 1,1 milyon kWh’ye karşılık gelen yüzde 30’luk bir azalma elde etti. ABD EPA hesaplamalarına göre bu oran, 64 eve bir yıl boyunca yetecek enerji miktarı anlamına geliyor. Xylem Türkiye de müşterilerinin böylesine başarılı sonuçlar elde etmelerine katkı sağlamak amacıyla alanında uzman ekibiyle kurumlara ihtiyaç duyduğu destek konusunda yardımcı oluyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?