KELEBEK MOBİLYA MAĞAZA YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

KELEBEK MOBİLYA MAĞAZA YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

Kelebek Mobilya, yepyeni bir konseptle tasarladığı Vadi İstanbul mağazasını Sanatçı Eylem Pala Uluğ’un atık plastik poşetleri dönüştürerek hazırladığı “Kelebek Sürdürülebilirlik Sergisi” eşliğinde açtı. Açılışa iş, sanat ve mimarlık dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

87. yılını kutlayan Türkiye’nin lider mobilya markası Kelebek Mobilya, yepyeni bir konseptle tasarladığı Vadi İstanbul mağazasını iş, sanat ve mimarlık camiasından birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleştirdi.

Kelebek Mobilya’nın “Sürdürülebilirlik” konusuna dikkat çekmek üzere hazırladığı “Kelebek Sürdürülebilirlik Sergisi” ise “Doğaya iyi bak, geleceğini koru, kullan, dönüştür, tekrar kullan.” mottosuyla ziyarete açıldı. İç Mimar Eylem Pala Uluğ’un çöp diye nitelendirdiğimiz plastik poşetleri dönüştürerek hazırladığı göz alıcı sanat eserleri

14 Temmuz’a kadar Kelebek Mobilya’nın Vadi İstanbul mağazasında ziyaret edilebilecek.

Kelebek Mobilya olarak sektördeki 87. yıllarını kutlamanın gurur ve heyecanını yaşadıklarını belirten Doğanlar Mobilya Grubu CEO’su İsmail Doğan:

1935 yılında liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasıyla, ilk yerli uçakların kanatları için kontrplak üretmek amacıyla İstanbul Haliç’te kurulan şirketimiz, günümüzde mobilya, mutfak, banyo ve dekorasyon ürünleri sunan global bir markaya dönüştü. Tasarımlarımızla modern ve yenilikçi bir dünyayı evlerinize taşırken yaşam alanlarını fonksiyonel ve modüler dokunuşlarla da dönüştürmeyi amaçladık. Her zevke ve tarza uygun yenilikçi mobilyaları mağazalarımızda konumlandırmaya gayret ettik. Bugün; ürünlerimizi yurt içinde 200’ün üzerinde mobilya ve mutfak mağazamızla tüketicilerimizin beğenisine sunuyoruz. Ayrıca yaklaşık 30 ülkeye gerçekleştirdiğimiz standart ve özel kelebek ürünleri ihracatı ve yurt dışında yer alan konsept mağazalarımızla uluslararası pazarda da seçkin markalar arasında yer alıyoruz. Vadi İstanbul mağazamız aracılığıyla da tüketicilerimize eşsiz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Sürdürülebilirlik konusunun en önemli gündem maddelerinden biri olduğunu ifade eden Doğan: “Kelebek Mobilya olarak doğa dostu ve sürdürülebilir bir şirket olma yolunda çok ciddi adımlar atıyoruz. Hedefimiz markanın sürdürülebilir dünyada varlığını her zaman hissettirebilmek. Eylem Pala Uluğ’un yaratıcı zekası ve hayal gücüyle ortaya koyduğu eserlerini Vadi İstanbul mağazamızda sergiliyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Atık olarak doğaya karışan plastik poşetlerden eşsiz sanat eserleri hazırlamak ve bu konuya odaklanmak övgüyü hak ediyor.” dedi.

Kelebek Mobilya Hakkında: Türkiye’nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi olan Kelebek, Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarındandır. Kitlesel ve küresel bir marka olma hedefiyle Düzce’de 55 bin metrekare kapalı olmak üzere toplam 186 bin metrekarelik bir alanda üretimine devam eden kuruluş, bugün ürünlerini yurt içinde 185’in üzerinde mağazada tüketicilerin beğenisine sunmakta, yaklaşık 30 ülkeye gerçekleştirdiği standart ve özel Kelebek ürünleri ihracatı ve yurtdışında yer alan konsept mağazalarıyla uluslararası pazarda da faaliyet göstermektedir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?