BAŞKAN YILMAZ 1 AYDA 15 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN YILMAZ 1 AYDA 15 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

YILDIRIM’I MAHALLE MAHALLE GEZEN BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, VATANDAŞLARIN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEYİP, SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM ÜRETİYOR.

-YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, HAZİRAN AYINDA; 152 EVLER, EMİRSULTAN, DEĞİRMENLİKIZIK, ZÜMRÜTEVLER, ÇINARÖNÜ, KAPLIKAYA, SAMANLI, MİLLET, HACISEYFETTİN, ARABAYATAĞI, ERTUĞRULGAZİ, SİTELER, MİMAR SİNAN, YEŞİLYAYLA VE ŞİRİNEVLER MAHALLELERİNİ ZİYARET EDEREK VATANDAŞLA BULUŞTU.

-YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ: “VATANDAŞLARIMIZIN DERTLERİNİ İLK AĞIZDAN DİNLİYORUZ. MEVCUT SORUNLARI YERİNDE GÖRÜP, ÇÖZÜMÜ DE YERİNDE ÜRETİYORUZ.”

BURSA- Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gerçekleştirdiği esnaf ve mahalle ziyaretleri kapsamında sık sık ilçe sakinleriyle bir araya geliyor. Vatandaşın her konudaki fikirlerini, talep ve isteklerini dinleyen Başkan Oktay Yılmaz; çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla Yıldırım’a hizmet ettiklerini ifade ederek, hedeflerini Yıldırım’ın hem bugününe hem de geleceğine değer katmak olarak özetledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mahalle ziyaretleri yaparak esnaf ve sokak sakinleriyle buluşmayı sürdürüyor. Saha çalışmaları kapsamında geçtiğimiz Haziran ayında; 152 Evler, Emirsultan, Değirmenlikızık, Zümrütevler, Çınarönü, Kaplıkaya, Samanlı, Millet, Hacıseyfettin, Arabayatağı, Ertuğrulgazi, Siteler, Mimar Sinan, Yeşilyayla ve Şirinevler mahallelerini ziyaret eden Başkan Oktay Yılmaz, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.  İlçeye yaptıkları yatırım ve hizmetleri istişare ederek hayata geçirdiklerinin altını çizen Başkan Oktay Yılmaz, gerçekleştirilen ziyaretlerin kendilerine bu anlamda büyük katkı sağladığını ifade etti. ‘Yerinde ve birlikte yönetim’ anlayışı ile çalıştıklarını vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Yıldırım’da göreve geldiğimiz günden bu yana hep ortak akıl vurgusu yaptık. ‘Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla birlikte yöneteceğiz’ demiştik. Bu sözümüzün gereği olarak Yıldırım’ı mahalle mahalle gezip, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Onların taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan ilk ağızdan dinliyoruz. Mevcut sorunları yerinde görüp, çözümü de yerinde üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

“YILDIRIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Oktay Yılmaz, Yıldırım’ın 69 mahallesinin tamamını birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla yönettiklerini söyleyerek; “Yıldırım’ın hem bugününe hem de geleceğine kalıcı ve güçlü eserler emanet etmek için çalışıyoruz. Bunu yaparken vatandaşlarımızın fikirlerini almayı önemsiyoruz. Sık sık yaptığımız mahalle ziyaretleriyle hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederken, ilçemizin yaşam standardına katkı sağlayacak her türlü planlamalarımızı da yapma imkânı buluyoruz. Amacımız Yıldırım’ın sadece bugününe değil geleceğine de değer katmaktır. Bu vesileyle desteğini ve duasını bizlerden eksik etmeyen hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Köklü geçmişi ile geleceğe ışık tutan değerlerin şehri Yıldırım için hep birlikte üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?