Türkiye Değişim Patisi Bursa İl Başkanlığı’ndan İznik İlçe Başkanlığına Jet Ziyaret!

Türkiye Değişim Patisi Bursa İl Başkanlığı’ndan İznik İlçe Başkanlığına Jet Ziyaret!

Türkiye Değişim Patisi Bursa İl Başkanlığı İznik İlçe Başkanı Latif ARSLAN’ı Parti Binasında Ziyarete Geldiler

Bursa İl başkan vekili Bekir YILMAZ, Teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Özcan YERLİKAYA ve Yıldırım ilçe Başkanı Şebap ACAR İznik İlçe başkanı Latif Arslan’ı parti binasında çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunarak partiye üye yapılan kişilere parti rozeti taktılar.

Rozet takılan üyeler Hikmet Akın, Kıymet Akın, Merve Akın, Erkan Uzun, Efe Ali Biçere rozetleri takıldı

.iznikbaskent.com haber site sahibi iznik TV Ppogram yapımcısı ve sunucusu Süleyman Bilirin sorularına cevap veren il yöneticileri

Türkiye’de yüzün üzerinde parti var Neden Türkiye Değişim Patisini seçtiniz?

Sorusuna ise yöneticilerin verdikleri ortak cevap genel başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün dürüst ve daha güven verici insanlara tepeden bakmadıklarını kendisinde gördük

İstanbul’da belediye başkanlığındaki çalışmalarıyla kendini kanıtlamış Türkiye büyük millet meclisine seçilerek en genç milletvekili olarak meclise girmesi

Adalet anlayışı geniş olması,  vatandaşları kucaklaması dertlerine çözüm arayan kişi olması ayrıca bizler ülkemizi insanlarımızı kuçaklayabilecek bir düşünceye sahibiz. Genel başkanımız olan sayın Mustafa Sarı gülde bu enerjiyi yakaladık ve bu Partide siyaset yapma karını aldık.

Türk bayrağını neden Yunanistan’da partinizin genel başkanını ve sekreteriniz açtı? Ülkede yetkililer varken neden başka bir ülke değil de Yunanistan.

Zor bir süreçten geçiyoruz Yunanistan ile aramız serin iken açılması doğru muydu sizce sorusuna

Bizler vatanımız için canımızı veririz sayın genel başkanımızda bizlerin düşündüğü gibi vatanımız ve milletimiz için her yerde ölecek kadar bağlı, bağlı olduğumuz için de her ülkede gerek gördüğümüz zaman açarız denildi.

İznik’teki parti çalışmalarınız hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Siyaset uzun soluklu bir yarıştır

“Latif Başkanımızın çalışmalarından memnunuz bizler bu yolda yürümeye birlikte karar verdik birlikte partimizin çıtasını yükselteceğiz hep birlikte çare arayacağız çare var Çare Sarıgül “dediler.

İznik ilçe başkanı ARSLAN konuşmasında: “Türkiye Değişim Patisi olarak Deneyimli çok başarılı bir genel başkanımız var ülkemizi yönetmeye hazırız,  vatandaşlarımızın vereceği oyları ile Adaletli, hak hukuku vatandaşlarımızın gelir seviyesini yükselterek Tarıma ve çiftçilere, bütün kesime önem vererek ülkemizi yönetmeye talibiz  Çare Sarıgül” dedi.

Bursa ilden gelen il sekreterime ve çalışma arkadaşlarımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı Gazeteci olarak size çok teşekkür ediyorum “dedi. İkramlar sonrası bursa yönetim kurulu üyeleri parti binasından ayrıldılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?