DAVUD-İ KAYSERİ KURAN KURSU İKİNCİ HAFIZLARINI MEZUN ETTİ.

DAVUD-İ KAYSERİ KURAN KURSU İKİNCİ HAFIZLARINI MEZUN ETTİ.

İznik Eşrefzade Camiinde icra edilen 26 Haziran 2022 Pazar günü tertip edilen programa Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Burhan İŞLİYEN katıldı.

18 Hafızımız için düzenlenen İcazet Merasimine Diyanet işleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLEYEN, Mushafları imceleme kurulu Başkanı Osman ŞAHİN, Bursa il müftüsü Yavuz Selim KARABAYIR Uşak il Müftü Yardımcısı Veli Vehbi BARDAKÇI, İlçe Kaymakamımız Recai KARAL, Bilecik İl müftüsü Ali ERHUN ve İznik Belediye Başkan Vekili, Bursa İl Müftü Yardımcıları ve çevre İlçe Müftüleri,  İznik Siyasi parti Başkanları, Oda Başkanları ve Eşref zade diyarı İznik’imizin değerli halkı ile yoğun bir katılım sağladılar.

İznik Eşrefzade Camiinde icra edilen ve Kur’ân-ı Kerîm tilavetleriyle başlayan İcazet Merasiminde protokol konuşmaları İznik ilçe Müftüsü Üzeyir YAVAŞ “Hamdolsun, Dâvûd-i Kayserî Kur’an Kursumuzun Hafızlık İcazet Merasiminin 2.sini gerçekleştirdik emeği geçenlerden ALLAH Razı olsun” dedi.  Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLEYEN Hoca katılanlara “Kur’an’ın insan üzerinde etkisi olan değiştiriciliyi ve Kur’an’ı hayatımıza rehber edinmenin önemi üzerine” sohbet etti.

DAVUD-İ KAYSERİ KURAN KURSU HAFIZLARIMIZIN İSİMLERİ

Fatih DURAK, Emirhan ER, Mikail ALBAYRAK, Muhammed Hamza BARIŞ, Talha ATEŞ, Musab Eymen AZAK, Muhammed ALPTEKİN, İsmail YILMAZ, Berat SAĞLAM, Ferhat DURAK, İbrahim TOPRAK, Zihni Can SARI, Halil İbrahim ALİCAN, Muhammed, Emin CANSEVER, Emirhan CANSEVER, Emrullah GÜNGÖR, Şerif GÜNGÖR, Kerem BURHAN

İznik başkennt.com haber site sahibi ve İznik TV program yapımcısı Süleyman Bilir Geçen yıl 9 hafız bu yıl ise 18 seneye 25 derken bu böyle çoğalıp gidecektir hayırlı evlatlarımız ile Hafızlarımız çoğalacaktır.  Hafızlık yatılı Kuran kurslarından mezun olan hafızlarımıza hayatlarında ömür boyu başarılar dilerim. Anne ve babalarına da böyle birer hayırlı evlat yetiştirdiklerinden dolayı teşekkür ederim.

Ayrıca Davudi kayseri Hafızlık yatılı kuran kursunun açılmasına vesile olan bir önceki müftümüz Veli Vehbi Bardakçıya, İznik ilçe Müftüsü Üzeyir YAVAŞ Hocamıza, Ramazan sert hocaya emeği geçenlerden Allah razı olsun ki tohum attılar şimdi ise meyve vermeğe başladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?