CW Enerji, 15. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’na Platin Sponsor oldu

CW Enerji, 15. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’na Platin Sponsor oldu

  • Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, 12-14 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 15. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’na ‘Platin Sponsor’ oldu. CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, “Tüm enerji sektörü temsilcilerini, yeni yatırımcıları, girişimcileri yani tüm sektör paydaşlarını bu fuara davet ediyoruz” dedi.

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük güneş paneli üreticisi CW Enerji, 12-14 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 15. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’na Platin Sponsor oldu.

Fuar aracılığı ile sektörün önde gelen firmaları ve pazarın yeni oyuncuları ile aynı çatı altında bir araya gelerek, birbirlerini daha yakından tanıma ve potansiyel müşteriler edinme imkanı bulacaklarını belirten CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, “15. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nı CW Enerji olarak önemsiyoruz. Bunu fuara Platin Sponsor olarak gösterdik.  12-14 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleşecek fuarda Salon 1, 144-A no’lu standımıza tüm sektör paydaşlarımızı bekliyoruz. Üç gün sürecek olan fuarda ziyaretçilerimize en yenilikçi ürünlerimizi sergileyeceğiz. Tüm enerji sektörünü, yeni yatırımcıları, girişimcileri, tüm sektör paydaşlarını bu fuara davet ediyoruz” diye konuştu.

Enerji fuarlarına CW Enerji damgası

Enerji sektörü ve sektörle bağlantılı birçok fuara katılan CW Enerji, 2022 fuar takvimini dolu dolu geçiriyor. Ocak ayında Karavan İstanbul ve TURAB EXPO fuarlarına katılan CW Enerji, mart ayında Konya Enerji Fuarı, Nisan ayında Solarex İstanbul, Mayıs ayında Intersolar Almanya ve Haziran ayında da TURAB EXPO fuarlarına katılarak sektörün önemli aktörlerinden biri olduğunu gösterdi.

Firma, 2022 yılı içerisinde ekim ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi ve 15. EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılırken, aralıkta ise Bursa Makine Teknolojileri Fuarı’na katılım sağlayacak.

Dünyaya güneş paneli üretiyor

Fotovoltaik enerji üretim sektöründe faaliyet gösteren CW Enerji, yıllık 1,3 GW güneş paneli üretim kapasitesiyle Avrupa ve Türkiye’nin en büyük güneş paneli üretim firmasıdır. Firma, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Uzak Doğu’da da 2009 yılından bu yana güneş paneli üretimi gerçekleştirmektedir.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?