Çelik İznik muhtarlar derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Çelik İznik muhtarlar derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İznik Muhtarlar dernek Başkanı Muhtarların sorunlarını gerekli kurum ve kuruluşlara iletti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, kalkınma daire Başkanı Düşünsel Şentürk Büyükşehir belediye meclis üyesi Halil Arslan ile birlikte  yeni seçilen İznik Muhtarlar dernek başkanını Zeki Bayrak ve yönetim kurulu üyelerini Salı günü dernek Lokalinde ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

Yapılan ziyarete İznik Muhtarlar Derneği Başkanını Bayrak Köy ve mahalle muhtarlarının sorunlarını Bursa Büyük Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, kalkınma daire Başkanı Düşünsel Şentürk’e iletti, Başkan Vekili Çelik Muhtarlar ile tek tek görüş alarak köylerde yapılacak hizmetleri Gerekli dair müdürlerini bilgilendirdi.

Buna göre Çam dibi ve Hoca köy muhtarları” köy girişinde bulunan köprülerinin acilen genişletilmesi istediler, Göllüce Muhtarı arazi yollarımızın bakımı yapılmalı ve acilen yıllarca köyümüzde sorunumuz olan Bay ve Bayan Tuvaleti yaparak halkımızın bu sorununu çözelim” dedi.

Mustafalı köyü muhtarı ise” yoların bozuk olduğunu iki köy yollarını birleştirmek istediğini” belirtti.

Müşküle Köyü muhtarı ise “köyümüze hizmet için göreve geldim, siz başkan ve müdürlerimizin talimatları ile hizmet alacağım benim köyüm 500 hanelik bir köy yıllarca yeterli hizmeti alamamışız altyapımız yok, İçme suyumuz çok sıkıntılı yeterli değil,  arazi yollarımız bozuk malzeme talep ediyoruz, Yenişehir Süleymaniye yolumuza gerekli malzeme dökülmesini siz başkanlarımız ve müdürlerimizden isteyip talep etmekteyiz gerekli yerlere müracaatlarımızı yaptık” dedi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, kalkınma daire Başkanı Düşünsel Şentürk Büyükşehir belediye meclis üyesi Halil Arslan dernek başkanı Zeki Bayrak’a Bursa Büyükşehir Belediyesi yazılı plaket takdim ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?