Feast ve Getir’den ortak reklam kampanyası

Feast ve Getir’den ortak reklam kampanyası

E. Özgörkey Grup’un dondurulmuş gıda markası Feast ve binlerce ürünü dakikalar içinde kullanıcılarına ulaştıran Getir, ortak reklam kampanyasında bir araya geldi. Feast, tat ve kalitesi Superior Taste Award ödülü ile belgelenmiş ürünü Churros Patatesi, Getir ile gerçekleştirdiği ortak reklam kampanyası ile tüm Türkiye’ye tanıtıyor. Tadı ve çıtır yapısıyla harika bir deneyim yaşatan ve Dünyaca ünlü İspanyol Churros tatlısının şeklinden esinlenen Feast Gurme Churros Patates, Getir sayesinde dakikalar içinde müşterilerle ve patates severlerle buluşuyor.

Köftenin yanında patates mesajıyla yola çıkıldı

Reklam filminin senaryosunda köftenin yanında patates mesajıyla yola çıkılırken, ürünün özellikle fırınlanabilir olmasına dikkat çekildi. Reklam filmi hem ulusal televizyon kanallarında hem dijital mecra alanlarında hem de Feast ve Getir’in sosyal medya hesapları üzerinden izleyiciyle buluşuyor.

“Superior Taste Award” ödülünü aldı

Özel kesim tarzı ile Türkiye’de ilk ve tek olan Feast Gurme Churros Patates, 2021 yılında “Superior Taste Award” ödülünü aldı. Ödül, Belçika’da bulunan, mükemmel tat ve kalitedeki ürünleri onaylayan International Taste & Quality Institute (iTQi) tarafından veriliyor.

Reklam filmini izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=IMUddmIaUlA

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?