EFSANEVİ DENİM MARKASI LEE, RENGARENK KOLEKSİYONUYLA YAZI KARŞILIYOR

EFSANEVİ DENİM MARKASI LEE, RENGARENK KOLEKSİYONUYLA YAZI KARŞILIYOR

Denim sektöründe köklü geçmişiyle fark yaratan Lee, İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu’ndaki yüksek konfor sunan rengarenk parçalarla yaz gardırobuna yeni bir soluk getiriyor.

Kusursuz kalıpları ve fit uzmanlığıyla sektörün öne çıkan markası Lee, İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu’nda yaz gardırobunun vazgeçilmezi olacak parçalarını sunuyor. Koleksiyonun her tasarımı yaz enerjisini en sıcak haliyle hissettiriyor. Sunduğu rahatlığın yanı sıra günlük görünümlere stil sahibi dokunuşlar katan Lee logolu tişörtler canlı renk paletiyle karşınıza çıkıyor.

İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu, günün her anında kendini özgür ve dinamik hissetmek isteyen kadınlara hitap ediyor. Rahatlıktan ödün vermeyenler için tasarlanan yeni Drew modeli, slouchy ve loose fit jean tercih edenlerin favorileri arasına girmeye hazırlanırken, ForeverFit modeli süper esnek özelliğiyle en sıcak günlerde bile jean tutkunlarına yüksek konfor imkanı sunuyor. Birbirinden farklı yazlık şort seçenekleri, desenli gömlekler ve yaz akşamlarının olmazsa olmazı jean ceketler şıklığınızı tamamlıyor.

Stil sahibi erkekler için tasarlanan modern görünümler, rahatlığıyla günlük hayatın temposunda alternatif olarak öne çıkıyor. Su yeşili, mint, kum, taş ve toprak tonlarının ağırlıkta olduğu tasarımlarda logolu tişörtler bisiklet yaka ve polo yaka çeşitleri sweatshirtler enerjik yaz ruhunu ortaya çıkarıyor. İlhamını 1950’lerin ikonik tarzından alan açık yaka desenli gömlekler ve chino pantolonlar, gün batımında ve serin akşamlarda etkileyici bir görünüm elde etmek isteyen erkeklerin bir numaralı tercihi oluyor.

Her tarza hitap eden görünümler sunan Lee İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu stilinize renk katacak! Lee İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu’na Lee mağazaları, lee.com.tr ve bayi satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

www.lee.com.tr

@leejeanstr

LEE® Hakkında

Lee®, H.D. Lee tarafından kurulan ikonik Amerikan denim ve casual giyim markasıdır. 130 yıllık marka, tüketiciye rahatlık ve konfor sağlamaya odaklı tasarım ve işçiliğiyle, insanların kendilerine olan güvenlerini artırmak ve hayata karşı dik duruş sergilemeleri için ilham vermektedir. Hareketten beslenen yenilikleri, çok yönlü stili ve fitlerinin vücuda üstün uyumu ile nesillerdir markayı sevenlerin sadakatini kazanmıştır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?