B-GOOD CARE ÜRÜNLERİ ECZANELERDE TÜKETİCİYLE BULUŞUYOR!

B-GOOD CARE ÜRÜNLERİ ECZANELERDE TÜKETİCİYLE BULUŞUYOR!

Doğal ve temiz içerikleriyle herkes için yeni bir bakım deneyimi yaratan b-good care ürünleri eczanelerde yerini alıyor!

35 yıllık köklü sağlık uzmanlığı deneyimiyle kaliteli medikal ürünleri Türkiye’nin her bölgesine ulaştırmada öncü Çapa Medikal, “be good to yourself” sloganıyla kurduğu b-good markasına tüketicilerden aldığı destek ve güven sayesinde anne-bebek ağırlıklı olmak üzere tüm aile için b-good care bakım serisini katarak kozmetik sektörüne giriş yaptı.

Üst düzey üretim teknolojisi ve yüksek hijyen standartlarında üretim yapan b-good ailesi altındaki yeni b-good care markası ürünleri düzenlenen lansman etkinliğinde ilk kez eczacılarla buluştu. Paraben, parafin, parfüm, silikon, SLS & SLES, alkol, glüten ve renklendirici gibi maddeler içermeyen b-good care ürün ailesi vegan, hayvanlar üzerinde test edilmeyen, doğal, zararsız ve temiz içerikleriyle fark yaratıyor. Ürünlerin tümü enkapsülasyon teknolojisiyle geliştirilen, güçlü antioksidan etkiye sahip kara mürver (Sambucus nigra L.) ekstresi içeren patentli bileşeni sayesinde hızlıca ve derinlemesine etki gösteriyor.

Anneler, bebekler, çocuklar ve yetişkinler için cilt, saç ve vücut bakım ihtiyaçlarına özel geliştirilen, doğallık ve etkililik felsefesini odağında tutan ve dermatolojik olarak test edilmiş dört farklı seri bulunuyor. b-babyTM & b-motherTM, bebek, çocuk, anne adayları ve anneler için meme ucu kreminden pişik kremine, bebek vücut sütünden atopik ciltlerin kullanımına uygun geniş ürün yelpazesiyle farklı ihtiyaçlara yönelik hassas bakım sunuyor. Bebek, çocuk ve yetişkinler için geniş spektrumlu, organik ve mineral filtreli b-sunTM güneş koruyucular UVA ve UVB ışınlarının ciltte yarattığı hasara karşı maksimum koruma sağlıyor. %100 bitkisel ve doğal stevia ile tatlandırılan vegan ve doğal içerikli b-dentalTM diş macunları bebek ve çocukların her yaşta ihtiyacı olan etkili ve hassas ağız ve diş bakımını vadederken yüksek performanslı kişisel bakım serisi b-skincareTM ürünleri patentli kara mürver içeriğinin yanı sıra bitki özleri ve doğal yağlardan oluşan onarıcı kremi, arnica montana jeli, vücut kremi ve duş yağıyla cilde nemlendirici, koruyucu, onarıcı ve yatıştırıcı bakım yapıyor.

Tümü vegan formülasyonlara sahip, doğal ve temiz içerikleriyle tüm aileyi yepyeni bir bakım deneyimiyle buluşturan yüksek performanslı b-good care ürünlerini eczanelerde keşfetmeye davetlisiniz.


b-good care Hakkında:

b-good, Çapa Medikal’in 35 yıllık sağlık uzmanlığı tecrübesiyle 2015 yılında kurulan Honnes’in bünyesinde eczane modelli bir marka olarak piyasaya adım attı. 7 yıldan bu yana eczane kanalı ile satış faaliyetlerini sürdüren b-good, cerrahi maskeden, dezenfektana, yara bandından, sargı bezi, bandaj ve flaster çeşitlerine kadar oldukça geniş ürün yelpazesiyle tüketiciyle kurduğu dostluğu pekiştirdi. “be good to yourself” sloganıyla her kesimden tüketiciye dokunan b-good, ürünlerini Honnes’in uluslararası geçerliliğe sahip sertifikalar ile belgelenmiş Çayırova-Kocaeli’ndeki modern tesisinde üreterek eczane kanalıyla tüketicilere ulaştırılıyor. Üst düzey üretim teknolojisi, kaliteli ürünleri ve yenilikçi yaklaşımıyla hayatı kolaylaştırmaya odaklanan marka, geliştirdiği el kremiyle kişisel bakım alanına adım attı. Öncü ürünüyle sağlık alanındaki uzmanlığını kişisel bakım alanına kazandıran marka, 2021 yılında kozmetik alanında yepyeni bir yolculuğa adım attı. Doğallık ve zararsızlık felsefesinden şaşmadan anneler, bebekler, çocuklar ve yetişkinlerin cilt, saç ve vücut bakım ihtiyaçlarına özel tasarlanan b-good care bakım ürünleri serisi, doğal içeriklerin gücünden faydalanarak temiz etiketli, vegan, güvenilir ve yüksek performanslı formüller ile yepyeni bir bakım deneyimi sunmayı hedefliyor. İyi ve nitelikli bakım prensipleri öncülüğünde kaliteli hammadde ve içerik standartlarından ödün vermeyen b-good care’in temiz formüllü tüm ürünleri doğal yağlar ve kara mürver ekstresi içerikli patentli özel bileşene sahip b-encapsulation technologyTM ile geliştirildi.

b-good, medikal ve bakım alanında günden güne genişleyen ürün ailesiyle eczanelerdeki güvenilir konumu ve tüketici ile kurduğu bağı günden güne pekiştirmeye devam ediyor.

 


 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?