Belediye bütçesinden yıllık 350 milyon TL. faiz!

Belediye bütçesinden yıllık 350 milyon TL. faiz!

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Bursa İl Başkanlığı olarak; İl Başkanı Serkan Özgöz’ün katılımı ile Bursa yerel basını temsilcileri ile buluştu.

gazeteabc.com
DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz partisinin il binasında basın açıklamasında bulundu
DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan ÖZGÖZ konuşmasında; DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığının kuruluşundan bu güne teşkilatlanma faaliyetleri ve icra ettiği faaliyetleri anlatarak; Bursa genelinde nüfüsun %95’ini kapsayan 15 ilçede teşkilatlanma sürecinin tamamlandığını 2 ilçede (İznik ve Orhangazi) teşkilatlanma faaileyetlerinin devam ettiğini aktardı.

DEVA Partisinin muhalafet için kurulmuş bir parti olmadığını, iktidar için hazırlıklar yaptığını, bunun içinde her alanda Eylem Planları hazırladığını, bu Eylem Planlarının devlet bütçesi ciddiyeti ile; bütçesi, miadı ve gerekli yasal düzenlemeler planlanarak yapıldığını,DEVA Partisinin ülkenin genel sorunları için hazırladığı Eylem Planlarının benzerinin Bursa özelinde de hazırlıklarının devam ettiğini,  DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı olarak; Bursanın ve Bursa’da yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını analiz ettiklerini, anketler yaptıklarını, Anket sonuçlarına göre Bursa’da yaşayan insanların sorunlarının başında; Kötü Yönetim, Plansızlık, Trafik ve Ulaşım,Kentsel Dönüşüm ve Kaynakların(bütçe) kötü kullanımı geldiğini, bu sorunlara çözüm bulmak için DEVA partisi teşkilatlarının gece gündüz çalıştığını,Bursa’da yerel yönetime ilişkin sorunlar ile çözüme ilişkin önerilerde bulunarak; Bursa’nın iyi yönetilemediğini, yönetimde gerekli planlamaların yapılmadığını, şehir hastanesinin yerinin yıllar önce belli olmasına rağmen ulaşımının planlanmadığını, Şehrin dışında Vakıfköy’de park, Hasköy’de mezarlık yapıldığını ancak vatandaşların buraya nasıl ulaşım sağlayacağının planlanmadığını belirtti.

 

Mevcut belediye yönetiminin önce zorlaştırıp, sonra kolaylaştırıyoruz diye billboard belediyeciliği yaptığını, Belediye bütçesinden yıllık 350 milyon TL. faiz ödendiğini, Bursa’nın yeni sanayi alanlarından ziyade mevcut sanayi alanlarının daha çok katma değer yaratan alanlara dönüştürülmesine ihtiyacı olduğunu  söyledi.

Dağ ilçelerine gereken önemin verilmediğini, Bursa’da tersine göçün hızlandırılması için planlı projeler üretilmesi gerektiğini, Kamu arazilerinin turizm vb. alanlarda kullanılmak üzere dağ ilçelerinde yaşayacak gençlere tahsis edilmesi yoluyla tersine göçün sağlanabileceğini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?