Gazeteciye Ölüm Tehdidi!

Gazeteciye Ölüm Tehdidi!

Bursa’da bir kişiye işkence yapan, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup gecelik giydiren Yaşar Deniz Ç’nin annesi Nurdan Y, sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye Polis Gazetesine ölüm tehditlerinde bulundu.

İşkenceci Yaşar Deniz Ç'nin Annesinden ölüm tehditimask
Geçtiğimiz günlerde Bursa’da bir kişiye işkence yapıp ardından döven, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup gecelik giydiren Yaşar Deniz Ç. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

ÖLÜM TEHDİTİNDE BULUNDU

Olayların ardından Yaşar Deniz Ç’nin annesi olduğunu söyleyen Nurdan Y. sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye Polis Gazetesi kurumunu ve mensuplarını ölümle tehdit ederek, skandal açıklamalarda bulundu.

Nurdan Y, sosyal medya hesabı üzerinden, Türkiye Polis Gazetesi Yöneticilerine kırmızıgül göndereceğim(ölüm tehditi), sahte belgeler, kartlar ve dekontlar gibi skandal açıklamalarda bulunarak itibar suikasti eylemi gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili, Türkiye Polis Gazetesi şu açıklamalarda bulundu;

Geçtiğimiz aylarda, Bursa’da meydana gelen işkenceci başlıklı haberlerde görüleceği üzere, Bir kişinin ağzına tabancanın namlusunu koyan ve mermi yutturup işkence yapan Yaşar Deniz Ç. isimli bir şahıs, olay günü nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Yaşar Deniz Ç’nin annesi Nurdan Y. sosyal medya hesabı üzerinden, aslolan var olayı çarpıtarak oğlunun haklı olduğunu ve kumpasa kurban gittiğini belirtmiş ve olayın sorumlusunun Türkiye Polis Gazetesi olduğunu iddia etmiştir.

Olayın esası savcılığın ve mahkemenin dosyalarında, Yaşar Deniz Ç’nin kumpasa ve iftiraya kurban gitmediğini, işkence, ölüm ve tehdit gibi eylemlerde bulunduğunu sabit görmüş ve olayda zarar görenlerin müşteki sıfatıyla Yaşar Deniz Ç, hakkında şikayetçi oldukları görülmüştür.

Türkiye Polis Gazetemize yönelik sosyal medya hesabı üzerinden ölüm tehditlerinde bulunan Nurdan. Y isimli şahsın kabul edilemez ölüm tehditlerine karşılık Hukuk birimimiz derhal harekete geçmiştir.

Yaşar Deniz Ç’nin annesi olduğunu söyleyen Nurdan Y’nin sosyal medya hesabı üzerinden, Türkiye Polis Gazetemize yönelik Kırmızı gül göndereceğim şeklinde sözlerinin Kamuoyunun’da anlayacağı dilden olan (silahla vuracağım) anlamını taşıdığı ve bahse konu iddialarında gazetemizin sahte olduğunu, illegal faaliyetlerde bulunduğunu söylemiş olup bir itibar suikasti eyleminde bulunmuştur.

Gazetemize yönelik böylesine asılsız, mesnetsiz ve ölüm tehditlerine varan mesajlarla kamuoyunda Gazetemizi itibarsızlaştırmaya çalışan Nurdan Y. isimli şahsın, Yargı önünde en ağır cezayı alması adına ilgili bütün yasal yollara başvurular yapılacaktır.

Saygılarımızla/
Türkiye Polis Gazetesi Genel Müdürlüğü

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?