Eda Erdoğan “Ritüeller bu kitapta toplandı…”

Eda Erdoğan “Ritüeller bu kitapta toplandı…”

Spiritüel Danışman, Enerji Eğitmeni ve Terapist Eda Erdoğan‘nın merakla beklenen ritüeller kitabı “Evrenin Enerji Atöylesi” çıktı…

Sosyal medyada birçok insanın sürekli tarifini verdiği ritüelleri ve hayatlarındaki olumlu değişiklikleri anlatan Eda Erdoğan çok istek üzerine ritüellerden oluşan kitap okuyucu ile buluşturdu.

Spiritüel Danışman, Enerji Eğitmeni ve Terapist Eda Erdoğan “Evrenin Enerji Atöylesi” için bu kitapta anlattığım ritüellerle, meditasyonlarla, ödevlerle okuyucunun enerjisi yükselecek, düşünce yapısı değişecek, karanlıktaki ışığı görmeye başlayacaklar… Nazardan korkanlar, geçmişle bağlantısını kesmek isteyenler, bir konuda bir türlü karar veremeyenler, aşk arayanlar ve bereketini artırmak isteyenler yani kısacası herkes için bir ritüeli var. ‘ dedi.

Kısa sürede sorunların çözülmesine katkı sağlamayı, duygusal yaralarımıza ve tıkanıkların kaynağına enerjimizi yükseltip, bakış açımızı değiştirip hayatımızı enerji terapilerini kullanarak şifayla bütünleştirmeyi ve hayattı pozitif dengede şifalandırmayı kısa ama fayda sağlayacak “Evrenin Enerji Atöylesi” adını verdiği ritüeller kitabıyla anlatan Eda Erdoğan‘ın aşk ve bereket ritüelleri en dikkat çeken bölümümüz olacak.

Parya Kitap etiketiyle yayınlanan Eda Erdoğan “Evrenin Enerji Atöylesi” çıktığı an itibariyle sosyal medyada da en çok paylaşılan isimler arasında yerini aldı.

**Eda Erdoğan paylaştığı ritüellerden en çok ilgi göreni “Aşk Ritueli… Aşkın Enerjisini Çağırın”ı, “Evrenin Enerji Atöylesi” kitabında da okuyucuların sosyal medyada da en çok paylaşılanı oldu.

“Aşk Ritueli… Aşkın Enerjisini Çağırın”

Çalışmayı cuma akşam başlayıp 7 gün devam ediyorsunuz.

Kendinize alan oluşturun, sembolü bir kâğıda çizin.

Gebo’nun enerjisine bağlanıyorum hayatıma aşkı davet ediyorum deyip.

Meditasyon yaparak imgeleyin.

Hayatınızda nasıl bir ilişki istiyorsanız olmuş gibi hissedin.

Kendinizi mutlu harika bir ilişki içinde sevildiğinizi hissedin.

Olduğun her yerde adeta bir mıknatıs gibi sevgiyi çektiğini. Etrafın da sana beğeni dolu gözlerle bakıldığını imgele.

Ben Aşk Mıknatısıyım.

Ben sonsuz sevgi kaynağıyım.

Ben sevgiyim.

Hissederek söyleyin.

Ayrı olanlar sağlıklı bir ilişki içinde olduğunu imgelesin.

Dengede uyumlu, mutlu, sevildiğinizi hissedin.

İlişkiden beklentiniz ne ise imgeleyerek meditasyonu bitirin.

7 gece bu çalışmayı yapın.

Aşk Enerjisi Sizle Olsun.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?