Göğsünüzü germenin tam zamanı!

Göğsünüzü germenin tam zamanı!

Yazın gelmesiyle birlikte göğüs protezi operasyonlarında bir artış yaşandığına dikkat çeken Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Mutlu, kadınların göğüs ölçüsünü kendisinin belirlemesinin özgüveni artırdığını söyledi.

Güzelleşmek ve daha iyi bir görünüme sahip olmak için en çok başvurulan estetik cerrahi yöntemlerden biri de göğüs protezi… Göğüs ölçülerinden memnun olmayan kadınların başvurduğu yöntem hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Mutlu, bu yöntemle bir çok insanın ideal görünüme kavuştuğunu söyledi. Özellikle yazın gelmesiyle göğüs protezi operasyonlarının da arttığını söyleyen Mutlu, bu noktada en önemli kriterin kişinin vücut yapısına uygun protez seçimi olduğuna dikkat çekti.

HEKİMİNİZE KULAK VERİN

Operasyona karar verirken uzman hekim görüşünün önemine değinen Op. Dr. Ömer Mutlu, meme protezinin; kişinin göğüs kafesi yapısına, mevcut meme dokusu miktarına, deri elastikiyetine, aktif profesyonel spor yapıp yapmadığına göre seçildiğini söyledi. Mutlu, “Herkesin göğüs kafesi ve meme yapısı birbirinden farklıdır, ihtiyacı olan implant volume, şekli, ve implant yüksekliği ve profili değişebilir. Bu nedenle yapılan ölçümler sonrasında şekil ve hacme karar verilir. Bunlara dikkat edildiği sürece göğsünüzü gere gere gezebilirsiniz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?