CHP Belediyesi Mudanya’da o kadar çaresiz bir durumda ki!

CHP Belediyesi Mudanya’da o kadar çaresiz bir durumda ki!

Milliyetçi Hareket’ten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a sert eleştiri! MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler; “CHP Mudanya İlçe Başkanı; umudunu Kandil’e bağlayıp HDP’nin ruh ikizine dönüşen CHP’nin genel siyasetteki utancını mı yaşasın, yoksa yerelde Mudanya’da ki bitik belediyeciliği aklamaya mı çalışsın şaşırmış durumda.

Bozacının şahidi şıracı misali CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın, Belediye Başkanının çalışmalarını beğendiğini, takdir ettiğini belirtmiş. Ömer Bey başka bir Mudanya’da yaşıyor galiba; birileri Ömer Bey’i içinde yaşadığı metaverse evreninden uyandırmalı.

Çürümeye terk edilen yüzme havuzu, kapatılan pazaryeri, yanlış yere yapılan anaokulu, bitmeyen Yıldıztepe sosyal tesisi, kaosa dönüşen imar planları gibi onlarca örneğiyle CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Mudanya’yı metruk, sahipsiz ve verimsiz bir kent haline getirdi.

Mütareke meydanında verilen birkaç etkinlikle göz boyadığının sanan CHP Belediyesi Mudanya’da o kadar çaresiz bir durumda ki 1 milyon 300 bin liraya mal olan saksıları nereye koyacaklarını bilemediklerinden kapalı pazar yerinde tutuyor.

Geçtiğimiz yıl anket şirketlerine 400 bin lira veren Hayri Türkyılmaz boşuna Mudanyalının parasını harcamasın. CHP ve Hayri Türkyılmaz Belediyeciliğinin Mudanya’da bir karşılığı ve geleceği kalmamıştır.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?