AND OLSUN Kİ; CUMHURİYETİN YIKILAN DEĞERLERİNİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ!

AND OLSUN Kİ; CUMHURİYETİN YIKILAN DEĞERLERİNİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ!

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, 19 Mayıs’ın 103.Yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Bir bir yok ettikleri Cumhuriyetimizin bütün değerlerini, and olsun ki, yeniden inşa edeceğiz” dedi.

20 yıllık baskı, zulüm ve adaletsizliğe rağmen toplumsal direnişin çığ gibi büyüdüğünü vurgulayan Türkoğlu, “Atatürk Havalimanı ile devam eden bu son çırpınışları da kendilerini asla kurtaramayacak” şeklinde konuştu.
“Sandık günü geli, milli irade tecelli ettiğinde, bu ülkeye ne kadar kötülük ettikleriyle mutlaka yüzleşecekler” diyen Başkan Türkoğlu şöyle konuştu:

BİR DESTANDIR 19 MAYIS…
“Kıymetli Dostlar;
Bugün 19 Mayıs…
Bugün dört bir yanı emperyalistlerce işgal edilen güzel ülkemizde, bağımsızlık ateşinin tam 103 yıl önce yakıldığı gün…
Bugün Kurtuluş Savaşımızın başladığının tüm dünyaya ilan edildiği büyük gün…
Ve bugün Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, milli mücadeleyi bütün yurt sathından başlatmak üzere Bandırma vapuruyla Samsun’a çıktığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna kadar gidecek yepyeni bir Anadolu Destanı’nın yazılmaya başlandığı gün…
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mızın 103.Yıldönümü tüm milletimize kutlu ve mutlu olsun…

FÜTURSUZ SALDIRILAR SÖKMEYECEK!
Sevgili Dostlar;
Milli bayramlarımızın yok sayıldığı, ulusal tarihimizde önemi bulunan bütün anlamlı günlerin geçiştirildiği, kerhen kutlandığı, sözde anma programlarının yapıldığı, cumhuriyet değerlerinin ortadan kaldırılması için bilinçli bir planın adım adım uygulandığı bir sürecin içindeyiz.
Karanlık emellerini çok iyi bildiğimiz zihniyetin, devletin tüm kurumlarını ahtapot gibi sardığını, ülkemizin tüm varlıklarını bir bir yok etmeye yönelik sistemli bir uygulamanın peşinde olduğunu biliyoruz.
İşte daha dün Atatürk Havalimanı gibi en değerli yatırımlarımızdan birinin daha acımasızca katledilmeye başlandığına hep birlikte üzülerek tanık olduk.
Milletimizin neredeyse arşa çıkan tepkisine rağmen, gözlerini rant hırsı bürümüşlerin amacı, sadece İstanbul Havalimanı’nı sorunsuz biçimde satarak sıcak paraya dönüştürmek elbette değildi…
Onların nihai hedefi ne yapıp ederek, adında ‘Atatürk’ olan her şeyi yok etmek, ortadan kaldırmak ve sonunda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, tasarladıkları, özgürlüklerin olmadığı, tek adamın istediği gibi baskıyla, zulümle yönettiği bir yapıya dönüştürmek…
Bunu dün Bursa’da da olduğu gibi ülkemizin pek çok şehrinde, adında Atatürk olan statları, spor salonlarını, kültür merkezlerini yerle bir ederek yaptılar.
İşte bugün de İstanbul’da Atatürk Havaalanı’nı yıkarak yapıyorlar.
Üstelik bu karanlık amaçlı eylemlerini 19 Mayıs gibi Türk Milleti için çok anlamlı bir kutlama haftası içinde fütursuzca yapıyorlar.

KÖTÜLÜKLERİYLE YÜZLEŞECEKLER!
Kıymetli Dostlar;
Ne yaparlarsa yapsınlar.
Bütün bunlar bitmiş tükenmiş bir iktidarın son çırpınışları, ayakta kalabilmek için yaptığı nafile hamleleridir.
Nasıl ki 20 yıllık iktidarları boyunca Cumhuriyet değerlerimize karşı yaptıkları saldırılar tutmadıysa, milletimizden karşılık bulmadıysa…
Nasıl ki, her türlü baskıya, zulme, hakkın hukukun adaletin ayaklar altına alınmasına karşın milletimizin çok büyük çoğunluğu bugün daha fazla direnç gösteriyorsa…
Ve nasıl ki tüm ali cengiz oyunları bumerang olup kendilerini vuruyorsa…
İşte bugünlerdeki son çırpınışları da onları asla kurtaramayacak.
Korkunun ecele faydası olmadığını, milletin önüne er ya da geç koymak zorunda oldukları sandıklarda acı bir şekilde görecekler.
Milli irade tecelli ettiğinde, bu ülkeye, bu ülkenin çileli insanlarına ne kadar kötülük ettikleriyle mutlaka yüzleşecekler.
İşte o gün, bir bir yok ettikleri Cumhuriyetimizin bütün değerlerini, şart olsun ki tek tek yeniden inşa edeceğiz.
İşte o gün milli bayramlarımızı yine eskisi gibi sürekli artan bir coşkuyla, yine hiç bitmeyecek bir heyecanla and olsun ki yeniden kutlayacağız.
Bunu Büyük Atatürk’ün 19 Mayıs’ı ithaf ettiği, sonrasında da Cumhuriyetimizi emanet ettiği gençlerimizle yapacağız.
Bunu işçimizle, köylümüzle, çiftçimizle, esnafımızla memurumuzla, iş insanlarımızla, kısacası büyük Türk Milletimizle birlikte yapacağız…
Hiç kuşkunuz olmasın!
İnanın az kaldı.
İnanın İYİ’lik mutlaka kazanacak.
Kahrolsun istibdat..
Yaşasın hürriyet…
Ne mutlu Türküm diyene…”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?