Centilmenlerin sürüşünde kahveler sağlık için demlenecek

Centilmenlerin sürüşünde kahveler sağlık için demlenecek

Üçüncü nesil kahve dünyasının öncüsü olan Coffee Manifesto, şık giyimli binlerce klasik motosiklet severi prostat kanseri ile mücadele için bir araya getiren sürüş etkinliği ‘The Distinguished Gentleman’s Ride’ın destekçilerinden oldu. Coffee Manifesto, 22 Mayıs’ta Setur Kalamış Marina’da başlayacak etkinlikte kahveleri sağlık için demleyerek kahve ve motosiklet meraklılarıyla buluşacak…

Türkiye’de üçüncü nesil kahve dünyasının öncüsü olan Coffee Manifesto, şık kıyafetleriyle klasik veya klasik görünümlü motosikletlerini süren motorcuların prostat kanseri mücadelesi için bilinirlik yaratmayı hedeflediği sürüş etkinliği ‘The Distinguished Gentleman’s Ride’ın destekleyicilerinden oldu. Cognitiwe’nin ana sponsorluğunda ve Coffee Manifesto’nun desteğiyle 22 Mayıs Pazar günü Setur Kalamış Marina’da düzenlenecek etkinlik, Türkiye’de prostat kanseri ve erkeklerin yaşadıkları ruhsal problemlerle ilgili farkındalık yaratarak, dünya çapındaki araştırmalara maddi destek sağlamayı hedefliyor.

Elde edilecek karı bağışlıyor

The Distinguished Gentleman’s Ride, pandeminin sona ermesiyle birlikte bu yıl 100’den fazla ülkedeki yaklaşık 800 şehir ile birlikte İstanbul’da da gerçekleştirilecek. 200’den fazla motosiklet tutkunu kadın ve erkek sürücünün en şık kıyafetleri ile katılacağı etkinlikte Coffee Manifesto da kahve satışından elde edilecek karı kampanyaya bağışlayacak.

Coffee Manifesto Genel Müdürü Emel Eryaman Usta, etkinlik hakkında şöyle konuşuyor: “2014 yılından bu yana İstanbul’da da düzenlenen etkinliğe bu yıl ilk kez destek vermekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Klasik ve klasik görünümlü motosikletler ve scooter sürücülerinin katılabileceği bu etkinlikte biz de Türkiye’nin en iyi kahve çekirdeklerini en iyi demleme yöntemleriyle sunacağız.”

Cofee Manifesto Hakkında:

Kahve sektöründe 10 yılı aşkın tecrübeye sahip girişimcilerin bir araya geldiği Tramplen Gıda tarafından 2013 yılında kurulan Coffee Manifesto, üçüncü nesil kahve dünyasının manifestosunu yeniden yazmak için yola çıktı. Sektöre kurumsal ve yenilikçi bir bakış açısı getiren Coffee Manifesto, üstün kaliteli, menşei belli taze çekirdekleri kendi kavurma teknikleriyle sektöre sunuyor. Kendi kahve dükkanlarında nitelikle kahvelerin yanında sağlıklı yiyecek ve tatlı seçeneklerini de tüketiciyle buluşturan Coffee Manifesto, ilave şurup ya da aroma kullanılmayan kahvelerle birlikte kahve lezzetiyle uyumlu glütensiz ve vegan seçeneklerle de öne çıkıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?