Oyun girişimlerini hızlandırma programı Booster’ın 2. dönem mezunları belli oldu

Oyun girişimlerini hızlandırma programı Booster’ın 2. dönem mezunları belli oldu

Google ve Game Factory partnerliğinde 2. kez gerçekleşecek olan Booster hızlandırma programının demo day’i, 19 Mayıs’ta GameX 2022 B2B alanında yapılacak. Programdan mezun olan 10 girişim, yatırımcıların karşısına çıkacak.

Her aşamadan oyun girişimlerinin kabul edildiği Google for Startups – Game Factory Booster programının demo day’inde sunum yapacak girişimler belli oldu. Aralık 2021’de başlayan ve 19 hafta süren programın demo day’i, 19 Mayıs’ta Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX 2022’nin B2B (iş geliştirme) alanında yapılacak. Demo day’in açılış konuşmasına ise Game Factory CEO’su Efe Küçük ve Google Geliştirici İlişkileri Bölge Lideri Barış Yesugey katılacak.

10 mezun girişim, 19 Mayıs’ta GameX’te yatırımcıların karşısına çıkacak

Programdan başarıyla mezun olan 10 oyun girişimi, yatırımcılar ve sektör profesyonelleri karşısında sunum yapacak. Ludus Ventures, Legendary Ventures, Zindhu Ventures, Games United, WePlay Ventures gibi yatırım şirketlerinin ve birçok melek yatırımcının katılacağı Booster demo day’i tüm GameX B2B bilet sahiplerinin katılımına açık.

Booster demo day’inde sunum yapacak girişimler ise şöyle:

  • Dynamic Box
  • Dystopia Games
  • Fusion Up studio
  • Gray Lake Studios
  • iBright Games
  • Nomadic Games
  • NOWE
  • Pax Animi Games
  • Playumm
  • Splash

Booster ekipleri, 4 ay boyunca birçok imkandan faydalandı

Booster programına seçilen girişimler; 4 ay boyunca Google ve Game Factory’nin alanında uzman mentorlarından oyun geliştirme, pazarlama, yayınlama, ekip yönetimi gibi alanlarda eğitimler aldı. Ayrıca Google çalışanlarıyla bir araya gelme fırsatı yakalayan girişimciler hem bağlantılarını genişletti hem de kendi işlerini büyütebilmeleri konusunda desteklerden faydalandı. İstanbul, İzmir ve Ankara’da ikamet eden ekipler ise oyun geliştiricilere özel kuluçka merkezi Game Factory’nin sunduğu açık ofislerden de yararlandı.

Booster demo day’ine katılımlar devam ediyor

Google ve Game Factory iş birliğiyle ikincisi gerçekleşen Booster hızlandırma programının demo day’i, 19 Mayıs’ta GameX 2022 B2B (iş geliştirme) alanında gerçekleşecek. Demo day’e katılmak isteyen yatırımcılar ve sektör profesyonelleri buradaki başvuru formunu doldurarak yüksek potansiyelli oyun girişimleriyle şimdiden tanışma imkanına sahip olacak:

Game Factory hakkında

Game Factory, oyun geliştiricilere yönelik kuluçka merkezidir. Oyun sektöründe başarıya daha hızlı ulaşmak isteyen girişimcilerin yanında olan Game Factory, 2019’un sonundan beri 3000’den fazla geliştiriciyi oyun sektörüne kazandırmış ve 70’ten fazla oyun stüdyosuna destek olmuştur. Bünyesinde bulunan oyun geliştiricilerini ücretsiz eğitim imkanı, ekip kurma desteği, mentorluklar, oyun yayımlama ve fon bulma gibi ihtiyaç duydukları her alanda desteklemektedir. Game Factory hakkında daha fazla bilgi edinmek için gamefactory.gs adresini ziyaret edin.

Google for Startups & Google for Games hakkında

Google for Startups; büyüyen, çeşitli ve kapsayıcı startup topluluklarını desteklemeyi hedefler. Startup’ınızın büyümesine yardımcı olmak için sizi doğru kişilerle ve ürünlerle bir araya getirir.

Google for Games ise Google’ın geniş ürün yelpazesinin oyun geliştirme sürecinin tüm aşamalarına nasıl destek sağlayabileceğini göstermek için başlatılan bir girişimdir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?