Çalkalansa da dünya, Tanrı Türk’e yâr olsun!

Çalkalansa da dünya, Tanrı Türk’e yâr olsun!

Düzensiz, kontrolsüz göç ve sığınmacıların yol açtığı ve açacağı sıkıntılara dikkati çekip çözüm önermeyi ırkçılık, mülteci nefreti olarak suçlamayı insafsızlık olarak kabul edenlerdenim. Tarihimiz de vardır ya; Kürşat, 40 Çerisi ile Çin sarayını basması! İşte bende düzensiz göçün ve milyonlarca sığınmacının gelecekte ülkemize çıkaracağı sıkıntıları dile getiren kim olursa olsun bu Çeriler misali cesaretlerini kutluyorum.

Önemli olan Türk Milletinin menfaatlerini koruyabilmektir. Bu tepkilerin Türk milletinin ayranı kabarmadan en kabul edilebilir hale çekilmelidir. Tahrikler hepimize zarar verir. Devleti yönetenlerimiz, gerçek Türk vatandaşını, mülteci birinden daha kötü bir ekonomik sosyal refahla mutlu edemezsiniz. Bu vatanın sahipleri her zaman bu kişilerden bir adım daha ayrıcalıklı olmalıdır. Şu günlerde lütfen podyum park gibi parkları geziniz.

Bu ekonomik krizde yerli vatandaşlarımızın oranını kaç olarak bulacaksınız. Önce ülkem, önce milletim olmalı. Bu coğrafya Türk milleti olmadan huzur bulamaz. Tarih bunun en önemli belgeleri ile doludur. Ben ülkemde iktidar ve muhalefeti bu konuda kavgacı değil uzlaşıcı olmasını arzu edenlerdenim. “Özü hain olanlara, özü namert olanlara, bu yeryüzü dar olsun

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?