Yaz Aylarını BEE’O Up Boğaz Spreyi ile Daha Rahat Karşılayın!

Yaz Aylarını BEE’O Up Boğaz Spreyi ile Daha Rahat Karşılayın!

Tabiatın en çalışkan canlıları arıların ürettiği propolis, BEE’O Up uzmanlığıyla ihtiyaç duyulan her an ve her yerde yanınızda. BEE’O UP Propolisli Boğaz Spreyi, mevsim geçişlerinde propolis kullanmanın en kolay yolunu sunuyor.

Yaz aylarını daha rahat karşılamak için bu dönemde BEE’O UP Propolisli Sprey kurtarıcınız olacak.

Propolisli boğaz spreyinin içeriğinde; Anadolu propolisi, ham bal ve mentol bulunuyor. Propolis, boğazda bir bariyer oluşturuyor, mentol ferahlatıcı etki gösteriyor, ham bal ise boğazınızı yumuşatıyor. Düzenli kullanımda ağız kokusunu engelleyici bir etki gösteriyor. Herhangi bir katkı, koruyucu içermeyen doğal formüllü propolisli boğaz spreyi, dış etkenlerden korunmak için de etkili bir yöntem.

4-10 yaş arası çocuklar için günde 3 kez 1 defa, 11 yaş ve üzeri yetişkinler için ise günde 3 kez 2’şer defa doğrudan boğaza sıkılması öneriliyor.

Propolis Nedir?

Propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı tamamen doğal bir arı ürünüdür. Arılar tarafından kovandaki mikropları yok etmek ve sterilizasyonu sağlamak için kullanılır. Arılar petek gözlerini önce propolis ile kaplar sonra ana arı petek gözüne yumurtasını bırakır. Bu sayede yumurtanın sağlıklı bir şekilde gelişmesi sağlanır. Ayrıca arılar, propolisle sıvanan petek gözlerine balını, polenini, arı sütünü koyar. Böylece arı ürünleri kovanda bozulmadan saklanır.

BEE’O Up Propolisli Sprey’i eczanelerden satın alabilir ve www.beeo.com.tr’den inceleyebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?