ÇAKIR: “PROJE PARTİSİYİZ İDEOLOJİ PARTİSİ DEĞİL”

ÇAKIR: “PROJE PARTİSİYİZ İDEOLOJİ PARTİSİ DEĞİL”

Yükseliş Partisi Genel Başkanı Nail Çakır; Başkent Postası TV’de Serdar Nalcı’nın sunduğu Serdar ile Söyleşi programının konuğu oldu…

Programda Türkiye gündemini değerlendiren Nail Çakır, Serdar Nalcı’nın siyaset ve politika üzerine sorularını yanıtladı.

“Türkiye’nin konjektörünü anlamak ve daha iyi adımlar atmak açısından partimizi oluşturduk ve siyasete atıldık diyerek sözlerine başlayan YP Genel Başkanı Nail Çakır;  “Yükseliş Partisi kadrosu yaklaşık bir yıl önce kurulmuştur. Partimizin resmiyetini alalı bir ay oldu. Şu anda aktif olarak siyasetin içerisindeyiz. Ayrıca biz proje partisiyiz, ideoloji partisi kesinlikle değiliz. Halkımıza kendimizi daha iyi anlatmak için bu yola çıktık ama diğer yüz yirmi partinin de milletin iradesini temsil ettiğine kesinlikle inanmıyoruz. Artık millete hizmet noktasında siyaset kirlenmiş bir sektör haline gelmiştir. Biz bu yola baş koyduk, geri çekilmemiz gibi bir şey söz konusu olamaz. Milletin iradesine sahip olmak için bu davayı sonuna kadar sürdüreceğiz. Elimizi taşın altına koyduk ve vatansever arkadaşlarımızla, partimizle yola çıkarak, en ileriye doğru ilermeye karar verdik. Partimizin içinde tamamen halktan gelen ve bu yolda hareket eden insanlar var. Bulunduğumuz il ve ilçelerde teşkilat olarak çok ciddi çalışmalar yapıyoruz.” Dedi.

“İKTİDARA GELDİĞİMİZDE ÜRETİM BAKANLIĞINI KURACAĞIZ”

Üretim bakanlığı kurmak istiyoruz diyerek sözlerine devam eden Çakır; “2002 yılından itibaren Türkiye ekonomisi üretimden tamamen uzaklaştı. Üretimden kopmasının ardından ülkede her şey sarpa sardı. Unutulmamalıdır ki, Türkiye’de üretim olmadan hiçbir şey elde edemeyiz. “DPT (Devlet Planlama Teşkilatı)’nı tekrar oluşturacağız ardından valiliklerle beraber harekete geçerek,  hangi ilde üretimin neye göre elverişli olduğu raporlanacak ve ona göre de ülkede kalkınmaya geçilecek.”dedi. Program ilerleyen saatlerde soru cevap şeklinde devam etti.

Nail Çakır Kimdir?

1978 Yozgat Şefaatli doğumludur.13 yaşına kadar Yozgat’ta yaşamıştır. Daha sonra babasının memuriyet işi nedeniyle Ankara’da yaşamını sürdürmüştür.  İnşaat ve Medikal sektörlerinde çalışmalar yapmasının ardından 15 yıl önce de siyaset hayatına atılmıştır.

HABER: Cansel Yıldız

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?