Kripto parada fiyat aşağı yönlü mü olacak, yukarı yönlü mü?

Kripto parada fiyat aşağı yönlü mü olacak, yukarı yönlü mü?

Kripto para yatırımcıları önceden daha az bir kitleyi temsil ederken şu an neredeyse her yerde, sosyal medyada; yakınlarımızdan ve arkadaşlarımızdan sıkça duyar olduk. Kripto para açısından 2021 zirve bir sene oldu. Piyasa hacmi yükselirken, kripto paraya olan ilgi de bir hayli arttı. Aynı zamanda dünyada ve ülkemizde birçok yeni oluşum ortaya çıktı. Borsa ve kripto para sayılarında artış oldu.

Şu an bir düşüş yaşansa dahi yatırımcıların birçoğu paralarını bu piyasada tutmaya devam ediyor.

Yeni gelecek düzenleme, piyasayı ne yönde etkileyecek, yerli yatırımcılar bu düzenleme sonrası nasıl bir reaksiyon gösterecek? Önümüzdeki günlerde bu soruların cevapları netleşecektir. Şu an ülke gündemi her ne kadar yoğun olsa da sosyal medya üzerinde kripto paralar ile ilgili sürekli gelişmeler duyuruluyor. Şu anki fiyatların geçen aylara göre düşmüş olması birçok yatırımcıya piyasanın yönü ile alakalı sorular sorduruyor. Fiyat aşağı yönlü mü olacak, yukarı yönlü mü? Bu konuda piyasada aslında bir netlik yok. Sadece ortak olarak ortaya konulan görüş; hacim olmadan gelen artışların daha çok risk taşıdığı ve yatırımcıların bu noktada dikkat etmeleri gerektiği.

Piyasanın sürekli bir yükseliş içerisinde olması mümkün değildir. Son düşeşe rağmen ülkemizde ciddi oluşumlar ortaya çıkıyor. Arya Finance; Kripto Para Borsasında bunlardan birisidir. Arya Finance’n dikkat çekme sebebi Binance’in Cloud sistemi üzerine kurulu olması. Kripto Para borsalarının en büyük sorunu olan güven problemi, Arya Finance için Binance güvencesi ile ortadan kalmış durumda.

Son düzenlemeler ile borsalar hiçbir aracı ödeme sistemi üzerinden yatırım almıyor!

Yerli girişimlerden biri olan bu borsa, Binance havuzundan yararlanarak, sistemde çok sayıda kripto para listeliyor. Kripto para piyasasında son düzenlemeler ile borsalar hiçbir aracı ödeme sistemi üzerinden yatırım alamamaktadır. Fakat Arya Finance yaptığı duyuru ile kendi ödeme sistemlerini Şubat ayının sonlarına doğru hayata geçireceklerini ve bankaların dışında da ödeme kabul edebileceklerini ifade ettiler. Bu gelişmenin olması durumunda diğer kripto para borsalarının tamamından farklı bir borsa ortaya çıkmış olacak. Arya Finance ayrıca kendi Blockchain Ağına sahip. Ve transfer oylamaları bu ağ üzerinden yapılacak.

Bitcoin 3 Ocak tarihinde 13. yaşına girmiş oldu!

Kripto parada birimlerin atası kabul edilen Bitcoin 3 Ocak tarihinde 13. yaşına girmiş oldu. Aradan 13 sene geçmiş olmasına karşın hala Bitcoin’in mucidi Satoshi Nakamato’nun kim olduğuna dair kesin bir bilgi bulunamadı. Kripto para merakı olan insanların aklına en çok takılan sorulardan biri de Nakamato’nun cüzdanında bulunan Bitcoin’lerin hareket etme ihtimali. Çünkü bu cüzdan da bulunan Bitcoin’ler azımsanamayacak kadar çok. Kimi kripto para analistine göre ise Satoshi’nin bu cüzdanın şifresini unuttuğu ifade ediliyor. Bu konu ile alakalı çokça komplo teorisi de üretilse bu durum şimdilik bir sır olarak kalmaya devam edecek. Şu an Bitcoin’in önemli bir destek noktasına yaklaşmasından dolayı bu alanda yatırım yapmalarının bireysel olarak kimseden etkilenmeden durumu iyi analiz etmelerinde fayda var.

https://www.arya.finance

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?