DAĞDER Ankara Temsilciliği Açıldı

DAĞDER Ankara Temsilciliği Açıldı

Bursa’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan  4 Dağ ilçesi temsilciliklerinden sonra, Ankara’da da temsilcilik oluşumuna gitti. Dağder Ankara’daki hemşehrileri ile 15 Ocak Cumartesi günü sabah kahvaltısın’da, Ankara Tedaş tesislerinde buluştu. Dağder teşkilat yapılanması olarak Harmancık, Büyükorhan, Keles ve Orhaneli temsilciliklerinden sonra 5.nci temsilciliğinide Ankara Temsilciliği olarak oluşturdu.

Dağder Genel Başkanı Yaşar TÜRK: “Dağder olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz. Dağder başkanlığım döneminde öncelikle Cumhurbaşkanımizinda tenzipleri ile 2021 yılı Ocak ayında, Kamu Yararına Çalışan Dernek statüsüne kavuşmuştur. Yeni dönemde ki vizyonu sadece Bursada değil bu yöreden hemsehrimizin olduğu heryerde de hemşehrimizin sesi olmayı kendine misyon edinmiştir. Bu anlamda da Ankara buroklasisinde bulunan 100 e yakın hemşehrimizi bir araya getirmek, onların Ankara da sesi olmak adına Ankara Temsilciliği 15 Ocak tarihinden itibaren oluşturulmuştur. Dağder daha öncede tabanı ile iç içe olmak, her zaman ulaşılabilir olmak adına da Orhaneli, Harmancık, Büyükorhan ve Keles ilçelerinde de temsilcilik oluşumuna gitmişti. Ankara Temsilciliğimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi. Yakında İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimiz ile de bir araya gelebilmek ve orada da İstanbul temsilciliğini açmak gibi bir çalışmamız olacaktır. Ayrıca Kamu yararına çalışan Derneğimizin gelir artırıcı çalışmalarıda hızla devam edecektir. Her sosyal projede ve Eğitim alanında üniversitelerde Okuyan öğrencilerimizi bir araya getirmek içinde, Ünidağ oluşumunada hız verecektir.

Ankara’da görevleri icabı ikamet eden, Bürokrat, Akademisyen, Kamu Görevlileri ile iş insanların katılım sağladığı organizasyonda Ankara da bulunan Dağder üyeleri ve Dağder Yönetim Kurulu Üyeleri biraraya toplantı sonrası Dağder yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Anıtkabir’e ziyarette bulunuldu

Dağder Ankara Temsilciliğine

Prof Dr Mehmet ORHAN,

DSİ Genel Müdürlüğünde  Şube Müdürü, Mete Özdemir,

Mustafa Şahin, EÜAŞ’tan Şener Doğuş seçildi.

Dağder Ankara Temsilciliğinin Bursamız ve  Dağder için hayırlı olmasını temenni eder,  seçilen temsilcilere başarılar diliyoruz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?