Osmangazi SANDIK GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNİN startını verdi.

Osmangazi SANDIK GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİNİN startını verdi.

Açılış konuşmasını bölge Eğitim sorumlusu Şemsi Karaaslan’ın yaptığı toplantıda İlçe Başkanı Dr Mehmet Hasanoğlu şöyle dedi: “Önümüzdeki ilk seçimde Osmangazi İlçemizde 165 okulda kurulacak 1950 sandığın güvenliğini sağlayacak olan SANDIK BAŞI GÖREVLİLERIMİZİN, 165 okul başkanımızın ve yaklaşık 450 kat görevlimizin, toplamda yedek sandık görevlileri ile birlikte yaklaşık 4500 kişilik dev kadronun eğitimlerinin startı Çiftehavuzlar mahallemizdeki DEMİRYOLU ALTI TEMSİLCİLİĞİMİZDE verdik.

İlk toplantı olması münasebeti ile de İl Başkanımız Sayın Selçuk Türkoğlu, il Teşkilat Başkanımız Erkan Zorba, İlçe Divan Üyeleri ve Belediye Meclis Üyemiz ve grup sözcümüz Büşra Şahin de aramızda.

Osmangazi ilçemizin 136 mahallesini 9 bölgeye ayrılarak her bölgenin başına bir Bölge Eğitim Sorumlusu ve yanına bir avukattan oluşan ikili bir ekip tayin ettik.

Bu ekiplerimiz, en fazla 25 kişiden oluşan gruplar halinde seçim günü ile ilgili tüm detayları içeren sandık başı görevlilerinin eğitimlerini yaklaşık 2 ayda tamamlayacaklar ve ilk seçimde bize vatandaş tarafından namusumuz olarak teslim edilecek olan oyların güvenliğinin sağlaması için her türlü çalışmayı yapacaklar.

Tek derdi vatan olan cesurlar hareketi mensuplarının 25 Ekim 2017’de yola çıkarken koyduğu irade ile başlatılan Türkiye’nin İYİ olması süreci eminiz ki ilk seçimde gerçekleşecektir. Bunu başarmak için bizler de var gücümüzle, gece gündüz, yağmur çamur demeden çalışmaya and içtik, aziz milletimize söz verdik. Başaracağız, başaracağız, başaracağız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?