Acer Swift 3, performans ve taşınabilirlik özellikleri ile hareket halinde çalışan kullanıcıların yeni gözdesi

Acer Swift 3, performans ve taşınabilirlik özellikleri ile hareket halinde çalışan kullanıcıların yeni gözdesi

Acer Swift 3 (SF314-511), şıklık, güç ve dengenin bir araya geldiği etkileyici bir dizüstü bilgisayar deneyimi sunuyor. Sıklıkla ofis dışında çalışanlar ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilen dizüstü bilgisayar, her yerde olağanüstü bir deneyim sunmak için Intel® Evo™ platformunda tasarlandı. En yeni nesil Intel Core işlemcilerle gelen Swift 3, mükemmel performans ve göz alıcı görüntüleri şık metal bir kasanın içinde sunuyor.

Göz alıcı modern metal tasarım

15,90 mm inceliğinde ve 1,2 kg ağırlığında olan cihaz, renk değişkenli ve tamamen metal zarif kasasıyla bir çantanın içinde rahatlıkla taşınabiliyor. Sade ve etkili menteşe tasarımı, dizüstü bilgisayarın hem serin kalmasını hem de havalı görünmesini sağlıyor. Ultra dar çerçeveli ekranıyla yüzde 85,73 ekran gövdesine sahip cihaz kullanıcılara çok daha geniş bir çalışma alanı sunuyor. Swift 3’ün 14 inç FHD IPS yansımasız ekranı, tutarlı bir şekilde zengin, parlak ve titremeyen görüntüler sağlıyor.

Güçlü pili ile etkileyici kullanım süresi

Intel Iris Xe ekran kartı sayesinde üstün bir görsel deneyim sunan Swift 3, 8 GB LPDDR4X RAM ve 512 GB PCIe Gen4 SSD depolama özellikleri ile dikkat çekiyor. Uzun ömürlü bir pile sahip Swift 3, tam şarj olduktan sonra 16 saate kadar ve sadece 30 dakika şarj olduktan sonra 4 saate kadar kullanım olanağı sunuyor. Swift 3 ayrıca, kapalı durumdayken USB Type-A ile harici bir cihazı şarj edebiliyor.

Gelişmiş bağlantı noktaları ile hızlı veri aktarımı

Parmak izi okuyucuyla Windows Hello özelliğinden yararlanarak güvenli ve kolay giriş yapma imkanı veren Swift 3, üzerindeki tam işlevli USB Type-C bağlantı noktası sayesinde Thunderbolt™ 4 veya USB 3.2 Gen 2 üzerinden olağanüstü hızlı veri aktarımı yapabiliyor. Cihazda ayrıca 2 adet USB 3.2 Gen 2 Type-C bağlantı noktası bulunuyor. Çift bant Wi-Fi 6 (802.11ax) bağlantısı, Wi-Fi 5’e (802.11ac) göre üç kata kadar daha fazla çıkış ve yüzde 75’e kadar daha düşük gecikme sağlıyor.

Birden fazla soğutma modu

Termal tasarım dizüstü bilgisayarın ısınmadan ve sessiz bir şekilde çalışması için birçok farklı soğutma modu sunuyor. Kullanıcılar basitçe “Fn+F” kısa yolunu kullanarak fanların sessiz, normal ve performans seçeneklerinde çalışmasını sağlayabiliyor. Swift 3’ün hava girişli klavye tasarımı, soğutma performansını yükseltir ve hava girişi olmayan klavyeye kıyasla yüzde 10’a varan oranda daha fazla ısıyı dışarı atar. Daha geniş havalandırma delikli fan tasarımıyla cihaz, verimli bir şekilde daha fazla hava alabilir ve hava akışında %10’a kadar iyileştirme sağlar.

Acer Swift 3, aydınlatmalı klavyesi ile kullanıcılara karanlık ortamlarda da yazı yazma olanağı veriyor. Cihaz, DTS Audio, Acer TrueHarmony™ ve yapay zeka destekli gürültü önleme özelliği sayesinde yalnızca akıllı bir deneyim değil, aynı zamanda mükemmel bir ses deneyimi sunuyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer Swift 3 (SF314-511), 15 Ocak 2022 tarihinden itibaren özel fiyatıyla satış noktalarında olacak.

Acer Hakkında

1976’da kurulan Acer, günümüzde 160’tan fazla ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük ICT şirketlerinden biridir. Yüzünü geleceğe dönen Acer; donanım, yazılım ve hizmetlerin bir araya gelerek tüketicilere ve işletmelere yeni fırsatlar sunduğu bir dünya oluşturmaya odaklanmıştır. Hizmet tabanlı teknolojilerden Nesnelerin İnterneti, oyunlar ve sanal gerçekliğe kadar birçok alanda Acer; 7000’den fazla çalışanıyla, insanlarla teknoloji arasındaki sınırları kaldıran ürün ve çözümler araştırmaya, tasarlamaya, pazarlamaya, satmaya ve desteklemeye kararlıdır. Daha fazla bilgi için www.acer.com.tr adresini ziyaret edin.

© 2022 Acer Inc. Tüm hakları saklıdır. Acer logosu, Acer Inc’in tescilli ticari markasıdır. Belirtilen veya başka türlü kullanılan diğer ticari markalar, tescilli ticari markalar ve/veya hizmet markaları ilgili sahiplere aittir. Tüm teklifler önceden belirtilmeksizin değiştirilebilir ve tüm satış kanallarında geçerli olmayabilir. Belirtilen fiyatlar üreticinin tavsiye ettiği perakende satış fiyatlarıdır ve bölgeye göre değişebilir. Satış vergileri eklenebilir.

Daha fazla bilgi için:

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?