Abalıoğlu Yağ’dan Altaş Denizlispor’a tam destek

Abalıoğlu Yağ’dan Altaş Denizlispor’a tam destek

Bitkisel yağda sektör lideri Abalıoğlu Yağ, “Abalı Yağ” markasıyla Altaş Denizlispor’un 2021/22 sezonunda forma sırt sponsoru oldu.

Üretim ve insan kaynağına yaptığı yatırım sayesinde kısa sürede Türkiye yem sektörünün lider hammadde tedarikçisi haline gelen Abalıoğlu Yağ San. ve Tic. A.Ş., Abalı Yağ markasıyla Altaş Denizlispor’a bu sezon da destek verdi. Türkiye’nin köklü spor kulüplerinden biri olan Altaş Denizlispor’un oyuncuları, anlaşma kapsamında, sahada “Abalı” logolu formalarıyla yer alacak.

Türk futbolunda önemli yeri bulunan bir spor kulübüne sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Abalıoğlu Yağ Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Aykut Boz, “Denizlispor Türk spor tarihinde önemli bir marka. Daha önce de isim ve forma göğüs sponsoru olarak destek verdiğimiz spor kulübüne, bu kez forma sırt sponsoru olduk. Denizli’nin gururu Denizlispor’un başarılarını gururla takip ediyor ve bu yıl da destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Umarız, anlaşma her iki tarafa da hayırlı olur” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?