Yemek Yarışmasında Aldığı 16’cılıkla Bursa’nın Gururu Oldu!

Yemek Yarışmasında Aldığı 16’cılıkla Bursa’nın Gururu Oldu!

“Bursa Mustafakemalpaşa ilçemizin gurur kaynağı FOX TV ŞEF AKADEMİSİ dereceye giren Özgür ZEYBEK kardeşimizi GENÇ PARTİ İL TEŞKİLATI olarak tebrik eder, bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz.” sözler Genç Parti İl Başkanı Tuncer Mutlu’ya ait. Mutlu; yarışmada dereceye giren Zeybek’e bir plaket vererek duyduğu mutluluğu; “Bursamızın marka değerlerinden biri Osmanlı Mutfağı’dır. Bu lezzeti damak tadında yaşattığı için Özgür Zeybek’e ne kadar teşekkür etsem azdır. Bursa; Genç değerleri ile geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyecek.” dedi.

30 yaşındaki Özgür Zeyrek Meslek Lisesi Elektrik Programı mezunu olmasına rağmen 13 yıldır yemek sektöründe. Yarışmaya katılan bin 100 kişi arasından önce 41’ci sırayla yarışa dahil olan Zeybek 16’cılıkla yarışma sınavını geçti. Diğer yarışmacıların Yeme-içme Sektöründe diplomaları olmasına rağmen genç yetenek Özgür Zeybek 16’cılıkla yarışmadan derece ve onur belgesi alarak dönmesi Bursalıların gururu oldu.

Zeybek; “Gençlik hayalim iyi bir aşçı olmaktı. 9 yaşımdan beri bu sektördeyim. Yarışmaya ailemin teşviki ile katıldım. İlerdeki amacım yaşadığım Mustafakemalpaşa ilçesinde Türk Mutfağı’nın Osmanlı ve Selçuklu lezzetiyle harmanlanmış yemekler yapan bir mutfak açmak. Bana destek veren herkese teşekkür ederim.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?