TABLOLARINI “HER EVE RENK” MOTTOSU İLE YAPAN YASEMİN KAMHİ’DEN YENİ YIL ÖNERİSİ: SEVDİKLERİNİZE TABLO HEDİYE EDİN

TABLOLARINI “HER EVE RENK” MOTTOSU İLE YAPAN YASEMİN KAMHİ’DEN YENİ YIL ÖNERİSİ: SEVDİKLERİNİZE TABLO HEDİYE EDİN

Soyut resimleri ile ulaşılabilir sanatın temsilcilerinden biri olan Yasemin Kamhi, yeni yıl için hediye arayışında olanlara “tablo” tavsiyesinde bulundu. Kamhi, “Yeni yıla girerken dostlarını ve sevdiklerini küçük de olsa bir hediye ile mutlu etmek isteyenler mutlaka sanat eserlerine de göz atmalı. Çok küçük bütçelerle alınabilecek pek çok tablo bulmak mümkün” dedi.

Yeni bir yılı umutla karşılamak için hediyeleşmek, eski Mısır’dan Roma İmparatorluğu’na kadar farklı kültürlerde antik çağdan bu yana süren bir gelenek. Yeni bir yılı karşılamaya hazırlandığımız bu günlerde, sevdiklerimize akılda kalıcı ve bizi hatırlatan bir hediye seçme telaşı da başladı.  Tablolarını “Her Eve Renk” mottosu ile yapan ressam Yasemin Kamhi, farklı ve kalıcı bir hediye arayanlar için “tablo paylaşın” tavsiyesinde bulunuyor.

Yasemin Kamhi, “Birbirinin aynısı fabrikasyon ürünler yerine yıllar geçtikçe değer kazanacak bir hediye arayanlar tercihlerini sanat eserinden yana kullanmalı” derken, bu konudaki görüşlerini şöyle aktarıyor: “Sanatın çok pahalı bir algısı var, ancak günümüzde ulaşılabilir sanat anlayışı ile üreten çok sayıda sanatçı da var. Renklerin iyileştirici gücüne inanan biri olarak, çok pahalı hediyeler yerine sevdiklerinize, maddi değerinden daha fazla manevi değeri olan tablolardan rahatlıkla hediye edebilirsiniz. Sanat insanları iyileştirip kendilerini çok daha umutlu hissetmelerini sağlar. Sevdikleriniz, dostlarınız yaşamına sanatla dokunabilir, iyi duygularınızı bir eser aracılığıyla aktarabilirsiniz. Bu nedenle evlerimizde bir sanat eserine mutlaka yer açmak, bütçemize göre bir sanat eserini alabilme keyfini mutlaka hayatımızın bir rutini kılmak gerçekten fark yaratıyor.”

“Sanat hem bugünü güzelleştiren hem de geleceğe değer katan bir yatırımdır” diyen Kamhi, “Sanat eseri alma alışkanlığının sadece özel günlerde değil, istediğimiz her an için yerleşmesi benim en büyük yeni yıl dileğim, bu vesileyle herkesin yaklaşan yeni yılını kutlarım” diyor.

“Sanatın iyileştirici gücü her evi, herkesi sarmalı” görüşünü savunan Yasemin Kamhi, tuval üzerine akrilik boya ile çalıştığı eserlerinde renklerden farklı katmanlar yaratmayı seviyor. Kamhi’nin tabloları boyutlarına göre 80 TL.’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

instagram/yaseminkamhi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?