Nilüfer Belediyespor Avrupa sınavında

Nilüfer Belediyespor Avrupa sınavında

Ülkemizi “CEV Volleyball Challenge Cup 2022/Women Kupası”nda temsil eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı çeyrek finale kalabilmek için parkeye çıkıyor.

Geçen sezon misli.com Sultanlar Ligi’ni 5. sırada bitirerek, “CEV Volleyball Challenge Cup 2022/Women Kupası”nda Türkiye’yi  temsil etme hakkı kazanan Nilüfer Belediyespor  16’lı finaller turunun ilk maçında  23 Kasım 2021 Salı günü Litvanya’nın TK Kaunas-VDU  takımıyla saat 18.00’de  Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaşacak. Serinin ikinci maçı, iki kulübün anlaşması gereği 24 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 18.00’de yine Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Nilüferli voleybolcular rakibi karşısında her iki maç sonunda puan olarak üstünlük kurarsa, adını 2022 CEV Challenge Kupası’nda son 8 takım arasına yazdıracak. Her iki karşılaşmanın sonunda puan eşitliği söz konusu olduğu takdirde, altın set kuralı devreye girecek. İkinci maçın bitiminden hemen sonra 15 sayı üzerinden oynanacak olan altın seti kazanan ekip çeyrek finale çıkacak.

Voleybolcuların çeyrek finale çıkacaklarına  inandıklarını belirten Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı ve  Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem “Kentimizi ve ülkemizi hem sportif hem de fair-play olarak en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bursalıları salı maçları izlemek ve takımımıza destek vermek için Cengiz Göllü Voleybol Salonu’na davet ediyorum.  Maçlarda alacağımız başarılı sonuçlarla spor kenti Nilüfer’i Avrupa’da da tanıtmak istiyoruz” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?