EVREN GÖZ VE SENAD OK CAROUSEL SAHNE’DE DERBİYİ YORUMLADI

EVREN GÖZ VE SENAD OK CAROUSEL SAHNE’DE DERBİYİ YORUMLADI

Ekranların sevilen futbol yorumcuları Evren Göz ve Senad Ok, Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde futbolseverlerle buluşarak, 21 Kasım günü oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe maçını yorumladı.

Nefeslerin tutulduğu Galatasaray – Fenerbahçe derbisinin heyecanı, Carousel Sahne’de yoğun ilgiyle yaşandı. Ekranların sevilen futbol yorumcuları Evren Göz ve Senad Ok derbinin maç kadrolarını, olası taktik hamlelerini yorumlarken futbolseverlerden gelen soruları da yanıtladı. Futbolseverler, derbi söyleşisinde eğlenceli anlar yaşarken sürpriz hediyeler de kazandı. Ayrıca yorumcular küçüklüklerine yolculuk ederek Carousel’in gönüllerde taht kuran atlıkarıncasındaki anılarını da misafirlerle paylaştı.

Carousel’in Instagram hesabından yapılan kampanyada Galatasaray – Fenerbahçe derbisiyle ilgili en eğlenceli anısını paylaşan şanslı iki kişiyi Evren Göz belirledi ve talihliler takımlarının 2021-2022 lisanslı iç saha formasını kazandı. Ayrıca etkinlik alanındaki 2 minik taraftar da takımlarının futbol topunu kazandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?