TOLGA ÇEVİK’LE SİLAH ARKADAŞI ÇIKTI! ASKER ARKADAŞLARI 12 YIL SONRA BULUŞTU!

TOLGA ÇEVİK’LE SİLAH ARKADAŞI ÇIKTI! ASKER ARKADAŞLARI 12 YIL SONRA BULUŞTU!

SAHNELERİN GÜÇLÜ SESİ MEHMET ÇEVİK, VATANİ GÖREVİNİ BİRLİKTE YAPTIĞI ÜNLÜ OYUNCU TOLGA ÇEVİK’İN GÖSTERİSİ ‘TOLGSHOW’U İZLEMEYE GİTTİ. GÖSTERİ SONRASI KULİSTE BULUŞAN ASKER ARKADAŞLARI, ANILARINI YAD ETTİ.

ASKERLİK GÖREVİNİ 2009 YILINDA ANKARA ARMONİ MIZIKASI’NDA TOLGA ÇEVİK’LE BİRLİKTE YAPAN MEHMET ÇEVİK, SOYADI BENZİRLİKLERİNDEN DOLAYI ÜNLÜ OYUNCUNUN KENDİSİNE ‘AMCAOĞLU’ DİYE SESLENDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Sanat dünyasında az rastlanan dostluk örneklerinden birine sahip olan ünlü yorumcu Mehmet Çevik ile usta oyuncu Tolga Çevik, asker arkadaşı çıktı. Vatani görevlerini 2009 yılında Ankara Armoni Mızıkası’nda birlikte yapan ikili, yıllar sonra Bursa’da buluştu. Tolga Çevik’in Bursa’da sahnelediği ‘Tolgshow’u izlemeye giden Mehmet Çevik, gösteri sonrası asker arkadaşıyla kuliste buluştu. Yıllar sonra hasret gideren iki eski dost, askerlik anılarını yad etti.

Aynı soyadı taşımaları sebebiyle Tolga Çevik’in askerdeyken kendisine hep ‘amcaoğlu’ diye hitap ettiğini belirten Mehmet Çevik, ünlü oyuncuyla birlikte unutulmaz anılar yaşadıklarını söyledi. Tolga Çevik’in hayatında çok önemli bir yeri olduğunu dile getiren Mehmet Çevik, “Erkekler için askerlik anıları ölümsüzdür. Biz Tolga ile aynı koğuşta hayatımızın en kıymetli tecrübesini yaşadık. Ne güzeldir ki; askerlik döneminin ardından hayat ikimize de güzel şanslar verdi. O oyunculukta, ben ise müzikte o şansları iyi değerlendirip, bugünlere geldiğimizi inanıyorum” dedi.

Sanat dünyasındaki sahte dostluklar ve riyakar ilişkilerin aksine Tolga Çevik’le uzun yıllara dayanan bir dostluklarının olduğunu söyleyen Mehmet Çevik, “Ne yazık ki sanat dünyasında samimi insanlara rastlamak zor. Sanatçıların yüksek egoları da buna eklenince; bu dünyada dost bulmak neredeyse imkansız. Ama Tolga benim için ‘gerçek’ diyebileceğim bir kaç sanatçı dostumdan biridir” diye konuştu. Mehmet Çevik, asker arkadaşıyla en kısa zamanda yeniden görüşmek temennisiyle vedalaştı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?