Studio Canlı’da SportFest Heyecanı

Studio Canlı’da SportFest Heyecanı

Kişisel Gelişim, meditasyon, yoga, mindfulness, beslenme ve fitness gibi yaşam standardını yükseltecek kategorilerde destek veren Studio Canlı, bu kez de SportFest heyecanına hazırlanıyor. Studio Canlı SportFest etkinliği ile hem yaz döneminde fazla kaçan tatlıları, kokteylleri, yemekleri üstümüzden atmaya yardım ediyor hem de bunu yaparken ödüller kazandırıyor. Evde hareketsiz kalan ya da yazın ipin ucunu biraz kaçıranlar için birebir fırsat oluşturan bu etkinlik, ayrıca bilinçli yeme programları ile sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanabilmenizi de sağlıyor.

Sonbahara Fit giriyoruz!

Yazın bunaltıcı sıcaklarının bittiği ve yeni başlangıçların yapıldığı sonbahara hem daha zinde ve fit girmek hem de muhteşem ödüller kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. 24 Eylül- 24 Ekim tarihleri arasında Fitness ve Yoga kategorilerindeki derslere en çok dakika giren ilk 30 kişiyi muhteşem ödüller bekliyor. Hem zinde ve formda kalıp hem de muhteşem ödüller kazanmak için tek yapılması gereken bu tarihlerde Studio Canlı ile egzersiz yapmak.

Harika Ödüller SportFest’te

Spor yapacak yeterli motivasyonu bulamayanlar için SportFest ideal bir etkinlik. Hem zinde kalıp hem muhteşem ödüller kazanmak spora başlamak için harika bir motivasyon kaynağı. Sonbaharın dönüşüm enerjisiyle birlikte yeni bir başlangıçlara adım atabilir ve bu program ile beden daha zinde tutulabilir.

İşte SportFest’in bu seneki harika ödülleri:

SportFest’te yoga ve fitness alanında en çok dakika ders yapan ilk 3 kişi Vestel akıllı saat ve Erhan Ali Yılmaz’ın 3.750 TL değerindeki Mindfulness Temelli Alışkanlık Programı The Seed’e ücretsiz katılım hakkı;

İlk 4 ila 10 arası kişi: Vestelden akıllı saat;

İlk 11 ila 20: 3 adet özel fitness veya özel yoga dersi;

İlk 21 ila 30 kişiye: içinde detox çayı, günlük hatırlatma bilekliği ve Studio termosu bulunan Studio Wellbeing Sonbahar Paketi;

Üstelik katılımcılar 1 arkadaşına 1 aylık Studio Canlı aboneliği hediye edebilecektir!

Bedeninize ve zihninize güzel bir armağan hediye edin ve “Dönüşüm Ayı” enerjisiyle yeni bir başlangıç yapın. Eğer bunun için yeterli motivasyonunuz yok ise SportFest’e davetlisiniz.

Studio Canlı Hakkında

Kendine iyi bakmak, iyi hissetmek, iyi yaşam bilincine sahip olmak ve kendini geliştirmek için insanın ihtiyacı olan tüm başlıkları tek bir platformda birleştiren; bu başlıkları canlı dersler ve egzersizler ile, herkesin erişebileceği şekilde, en iyi uzmanlar aracılığıyla sunan, Avrupa’nın tek bütünsel & canlı iyi yaşam uygulamasıdır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?