Beyazıt Gençlik; Yıldırım’da Fark Oluşturacak!

Beyazıt Gençlik; Yıldırım’da Fark Oluşturacak!

Yıldırım’ın Beyazıt mahallesinde 2014’de kurulan kulübün karetecileri göz doldurdu! Beyazıt Gençlik ve Spor Kulübü’nün karate ve futbol branşındaki sporcularının katıldığı açılışına Osman Kılıç Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı, Selim Yolgeçen AK Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Başkan Vekili, Süleyman Atış Beyazıt Mahalle Muhtarı,  Selam Sultansu Vatan Spor Kulübü Başkanı, Hülya Alçiçek AK Parti Selçukbey Mahallesi Temsilcisi, Cemal Yora Beyazıt Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Yöneticilerinden Kani Keskin katıldı.

Başkan Cemal Yora gazetemize yaptığı özel açıklamada; “Kulübümüzün kuruluş amacı, mahalledeki gençleri spor ile bütünleştirerek, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak suretiyle sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmaktır. Beyazıt Mahallesi, biliyorsunuz ki son zamanlarda uyuşturucu yatağı konumuna düşmüştür. Bu şekilde lanse edilmiş ve akıllarda kalmıştır. Hiç kimse mahallesinin adının kötüye çıkmasını istemez. Bizlerde gençleri sokaklardan, serserilikten uzak tutarak, onları topluma faydalı insanlar olarak yetiştirmeye çalışıyoruz. Gerçi mahalle sakinlerinden yeteri kadar destek ve ilgi görmüyoruz ama kararlıyız. İmkân verildiği takdirde gençlerin neler yapabileceğini biliyoruz. Sporda, özellikle futbolda parıldayan, enerji dolu gençleri uyuşturucuya kurban vermeyeceğiz. Bu konuda tüm halkımızdan destek bekliyoruz. Mahallemizin uyuşturucudan dolayı, Yıldırım ilçesinde ve dahi Bursa ilinde kötü bir imajı vardır. Bizlerde bu kötü imajı yıkmak ve ortadan kaldırmak için gençleri spora teşvik etmeye çalışıyoruz. Evet, imkânlarımız sınırlı. Destek ve Sponsor bulmakta büyük güçlükler çekiyoruz. Kulübün sporcu gençlerinin hepsi de pırıl, pırıl gençler ve iyi bir şeyler yapabilmek adına canla başla çalışıyorlar. Mahallemiz zengin bir mahalle değil. Sadece Büyükşehir ve Yıldırım Belediyesi’nden malzeme desteği alıyoruz.” 

‘DESTEK BEKLİYORUZ’

“Başta ilimizde yaşayan sanayici ve İşadamları olmak üzere, mahallede yaşayan herkes in elini taşın altına koymalarını bekliyoruz. Mahalle sakinlerinden ve mahallemizde ticaret yapan firmalardan da destek bekliyoruz. En azından Beyazıt Spor Kulübü formalarına reklam vererek destek olabilirler veya kendi spor kompleksimiz yapılıncaya kadar sporcuların ulaşımlarına destek olabilirler. 2014 yılında kurulan Beyazıt Spor Kulübümüzün daha bir web sayfası kurulmuş değil imkânsızlıklardan dolayı. Bu konuda bir hayırsever çıkıp ta Sponsor olursa, Beyazıt Spor Kulübümüzün ve mahallemizin başarılarını buradan tüm dünyaya duyurabiliriz. Antrenmanlarımızı, haftanın üç günü Vatan Mahallesinde bulunan spor kompleksi sahasında yapmaktayız. Ama kararlıyız bu gençler ve bundan sonra kulübümüze katılacak olan gençlerle, mahallemizin adını temize çıkartacağız. Beyazıt Spor Kulübünde faaliyet gösteren herkes, bunu büyük özveriler göstermek suretiyle yapmaktadır. Ben inanıyorum ki, bugün mahallemizde yetişen gençler, yarın spor camiasında büyük yerlere geleceklerdir. Bunun gerçekleşmesi için çalışıyoruz ve gençlerimize bu konuda çok güveniyoruz.  Bu gençler bizim, bu spor kulübü sadece bizlerin değil hepimizin. Spora gönül veren herkesi aramızda görmek istiyoruz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?