Bursaspor için yazılacak çok şey var ama!!!

Bursaspor için yazılacak çok şey var ama!!!

Dümen başındaki yönetimin yaptığı transferlerin hocaya sorulmadan yapılması, akabinde Mustafa hocanın amatörce bir hata sonucu kaybedilmesi ve benzeri süregelen ciddi hatalar!!!. Sahada ise takımın orta ikilisi Emirhan ve Burak Altıparmak’ın savunma ortasından dönüşümlü olarak oyunu kurma görevinin hatlar arasındaki yardımlaşmayı sağlayamaması, Eyüpspor karşısında bizim orta sahayı sildi.

Bu sistemde oynuyorsan, sağ ve sol kenar oyuncularımızın orta merkez alanı dolduramak zorundadır. Bu eksikliğe birde topla buluşmadaki başarısızlıkları eklenince yenilgiyi hazırladı. Daha önce Mustafa Er de aynı görevi bu iki oyunculara veriyordu ama takımdaki gençler iki kişilik koşarak rakiplere nefes aldırmıyorlardı! Şimdi bu saha içi paylaşım yeterli değil. Pres özelliği olmayan, top ayağına gelince yeteneğini gösteren yeni transferler bu ligin fizik yükünü kaldırabilecek durumda görülmediler.

Son olarak seyircinin Aykut ve Emirhan’ı yuhalamasını ben çok anlamsız buldum. Seyirci kendi oyuncusunu oyundan düşürmemeli, tersine motive etmeli. Eğer bu tepki olacaksa Emirhan’nın hemen piyasası varken satılmalı. Yoksa bu oyuncumuzu kaybediyoruz!!!! Seyirci öfke kontrolünü yapamazsa bu takımın ayağa kalkması çok zorlaşır. Geçen seneki takımın başarılı olması belki de maçların seyircisiz oynanmasının etkisi çok büyüktü. Kısaca işimiz zor. Fatih Tekke bu işi toparlarsa kendini ispatlar ve ülke yeni bir teknik direktör kazanmış olur.

Zaman en iyi ilaç. Bakalım Fatih Tekke ve takım uyumu milli arada ne kadar sağlamlaşacak. Bursaspor çok transfer ile başarılı olamayacağını anlamadığı sürece sıkıntı devam eder. Şahane bir genç grup yakalamışsın en fazla 5 adam al ama oyuncu gibi oyuncu al, gençlerinle onları harmanla ve geleceğini kurtar. Ama nerde bu stratejiyi belirleyecek yönetim!?

Kendi kafasının dikine transfer yapan yönetim hem acemilik hemde popülist görüntüyü terk etmeli. İyi başladıkları icraatları özellikle kenetlenen bir Bursa şehrinin havasını bir çırpıda yok ediverdiler. Olan yine Bursaspor’un parasına oluyor. Borçlar büyüyor. Bursasporlu olmak çileye talip olmak olduğunu bir kez daha yaşayarak görüyoruz…..

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?