Ülkenin Girdiği Türbülanstan Ancak Genç Parti Kadroları Kurtarır! 2023 İktidar Yürüyüşümüzü Orhaneli’nden Başlattık!

Ülkenin Girdiği Türbülanstan Ancak Genç Parti Kadroları Kurtarır! 2023 İktidar Yürüyüşümüzü Orhaneli’nden Başlattık!

Genç Partide kongre heyecanı. Genç Parti ilçe kongrelerinde yeni hedef güçlendirilmiş kadrolar. Bu pazar Orhaneli kongresi yapacak olan Genç Partide heyecan dorukta. Genç Parti Bursa İl Başkanı Tuncer Mutlu; “Bu hafta yapacağımız Orhaneli kongresi ile gücümüze güç katacağız. İlçe Başkanım sayın Atike Kaya’nın ve yönetiminin dikkatli ve kucaklayıcı siyaseti ile Orhaneli’ye yön veriyoruz. Partimizin kurulduğu günden bu güne genel başkanımız ile birlikte çok güzellikler ve aynı zamanda çok zor günler yaşadık. 19 yıllık iktidar kendilerine rakip olarak gördüğü partimizi ve Genel Başkanımız sayın Cem Cengiz Uzan’ı siyasi bir linç kampanyası ile yok etmeye çalıştılar ve canı ile tehdit ettiler, bu nedenle de genel başkanımız yurt dışına çıkmak zorunda bırakıldı.

Ama bizler Cem Cengiz Uzan’ın önderliğinde güzel günlerin geleceğine inanıyoruz. Ülkemizin şu an ki durumu gerçekten işler acısı. Ekonomi berbat sadece beton ekonomisi ile ülke yönetilemez.
Tarımı tamamen bitirdiler, bütün girdiler ithal ama ülkemizin geniş ve verimli topraklarında tarımı Genç parti olarak biz tekrar canlandıracağız. Bugün haberlere bakıyorsunuz nerede ise hergün bir kadın cinayeti, bir çocuk tacizi. Kadınları, çocukları, doğayı koruyamayan bir hükümet bitmiştir. Bu yetmez gibi şimdi de Afganlılar ülkemize geliyor. Sınırlar kevgire döndü. Ne gelen belli ne de sınırdan komşu ülkeye geçen! Suriyeli ve Afganlı mülteciler zaten kısıtlı olan iş imkanlarımızı daha da ucuza çalışarak Türk insanının elinden iş imkanlarını almaktadır. Bu iktidarın gidişi yakındır. Cem Cengiz Uzan’ın da dediği gibi Tayyip beyi 2023 de emekli edeceğiz. Genç Parti olarak programımız tamamen ekonomik ve sosyoekonomik kalkınma olarak belirledik ve bu kalkınma her ferdin “ben bu akşam evime 2 ekmek götürebilirmiyim?” kaygısından “bu yaz şu bölgeye tatil yapmaya gidiyoruz” dönüşecek. Nitelikli iş gücü yaratma insanımızın refahı için olacaktır ve bu kalkınma hamlesine başladığımızda kadınlarımızı, çocuklarımızı, emeklilerimizi ve hayvan haklarını da asla unutmadan hükümet programımıza dahil edeceğiz. Sen Ben Biz Türkiye!yiz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?