İnegöllü İdari Amirlerine İYİ Parti’den İtiraz! “Değil Onlarca Ağaç, Bir Tek Yaprak Koparırsanız Hakkımız Helal Değildir!”

İnegöllü İdari Amirlerine İYİ Parti’den İtiraz! “Değil Onlarca Ağaç, Bir Tek Yaprak Koparırsanız Hakkımız Helal Değildir!”

İYİ Parti İnegöl İlçe Yöneticisi Alihan Kaya Sosyal Medya üzerinden yaptığı bir paylaşım ile İnegöl’ Hikmet Şahin Kültürpark’ı içerisine yapılacak olan Kaymakamlık Lojmanına tepki gösterdi. “Bu ne iş bilmezlik, bu ne hadsizlik? O zaman kapatın parkı gitsin! Kaymakam Bey ve diğer mülki idare amirleri rahat bir yaşam sürsünler. Bu ev yapılacak alan belediyeye ait park sınırları dışında iki adet arsa olarak geçiyormuş fakat yıllar içinde park sınırları içine dahil edilmiş, ağaçlar büyümüş yeşilik güzel bir yer olmuş ve parkın içinde kalmış. Her ne olursa olsun İnegöl gibi büyük bir ilçede onca boş yer varken gelip Kültürpark’ın içine, insanların spor yapıp, stres attıkları şehir içindeki tek yeşil alana böyle bir ev yapılması çok yanlış. Park ve bahçeler halkın kullanımına açık alanlardır. Kimsenin şahsi yaşam alanı değildir. Yarın bir gün Kaymakam Bey’in evinin etrafında sesli konuşmak-yürüyüş yapmak vs yasak olursa görün o zaman olayları. Bu karardan biran önce vazgeçilmesi gerekiyor. Parkın içine evin yapılmasına vesile olan, yaptıran, oturan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?