KAMU ZARARINI KİM ÖDEDİ?

KAMU ZARARINI KİM ÖDEDİ?

“İlk meclis toplantısında ifade edip, sonrasında defalarca tekrarladığımız gibi…” MHP’li meclis üyesi Türkyılmaz2ın peşini bırakmıyor. Mudanya’da belediye başkanına sorduğu sorularla fenomen haline gelen MHP Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden son paylaşımında; “Doğrularda yanınızda, Yanlışlarda karşınızda, Eksiklerinizin tamamlayıcısı olarak Mudanyamıza katkı için çalışıyoruz. Ancak bugüne kadar meclis toplantılarında yapıcı iletişim kurma çabalarımızdan sonuç alamadık. Azda olsa doğrularınıza teşekkür ettik. Bir kısım yanlışlarınızda baştan uyardık. Eksikleriniz ile ilgili öneriler sunduk. 1 nisan 2019 gününden itibaren hizmet odaklı faaliyet gösterme gayretindeyiz. 2 sene önce verdiğimiz önerge gereği meclis toplantılarının canlı yayınlanmadığı sürece, bugüne kadar olduğu gibi sonrasındada mecliste gündeme getirdiğimiz konuları sosyal medya da Mudanyalı hemşehrimiz paylaşacağız. Son iki gün kamu zararı sorgulaması başlığı altında 8 paylaşım yaptım. Şahsen veya görevlendireceğiniz personelinizin gerekli değerlendirmeyi yapıp, doğrusu ve yanlışı ile halkı bilgilendirmesi yeri de olacaktır. Benim yanlışlarım varsa ardından gereğini yaparım.

Sayın Başkan soruları şahsım adına değil vekaletim gereği Mudanyalı hemşehrilerimiz adına sordum. Cevap vermemeniz halinde
1. Mudanyalı hemşehrilerimizin sorularını umursamamış olacaksınız.
2. Süküt ikrardan gelir deyimi değerlendirilecek. Takdir Mudanyalı’nın

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünüz her gün vatandaşlardan inşaa edeceği yapılarla ilgili onlarca resmi belge istiyor. Kanunlara, yönetmeliklere en fazla uyması gereken Belediye Başkanı olması gerekirken ; “Ben yaparım olur” mantığı ile Mudanya’nın Güzelyalı Eğitim Mahallesi’nde, 1959 ada, 2 parselde bulunan park alanına Mudanya Belediye Başkanlığı olarak yaptırdığın yaklaşık 200 metrekare taban alana sahip park alanı sosyal tesis inşaatını ruhsat almadığın için 17 Haziran 2020 günü yıkmak zorunda kaldın.
1- Burasının yapımı için çizilen proje, inşaaat malzemeleri, işçilik, makina vs. toplam masraf KAÇ TÜRK LİRASI
2- Yıkım kararı sonrası yapılmış olan masrafa bir de yıkım, söküm masrafları eklendi. TOPLAM ZARAR NE KADAR
3- Oluşan zarar Mudanya Belediyesi kasasından mı ödendi yoksa Başkan cebinizden oluşan zararı ödediniz mi?
4- Mahkeme kararlarıyla tescil edilen ruhsatsız bina ve yıkım işlemi nedeniyle meydana geldiği gün gibi ortada olan Kamu Zararlarıyla ilgili olarak müteahhit firmaya bizim bilmediğimiz başka bedeller ödendi mi? Başka avantajlar sağlandı mı?

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?