Celal Aras Eğitim, Kültür ve Aydınlanma Vakfı, ‘Kadın Girişimciler Yetiştiriyor’…

Celal Aras Eğitim, Kültür ve Aydınlanma Vakfı, ‘Kadın Girişimciler Yetiştiriyor’…

Kadına istihdam yaratmak ve iş hayatında yer edindirmek amaçlı başlanan online eğitimlerin ilkini 5 Temmuz’ da sosyal medya üzerinden gelen katılımcılar ile yapıldı.

Celal Aras’ın liderlik vizyonu ve karakterinden feyiz alarak kurulan Celal Aras Eğitim, Kültür ve Aydınlanma Vakfı adına konuşan Aras Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Elif İnci Aras; ‘ Bizler bu vakıfta yürekleri ışıltılı çocuklarımızı ve gençlerimizi evrensel, çağdaş eğitim ilkeleri ile donatmak için çalışıyor ve Türk gençlerinin daha vizyoner liderler olmaları için projeler geliştiren vakıf, Türkiye’nin aydınlık geleceğine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Kadınların iş hayatında olmasını destekliyor öncelikle içindeki cevheri ortaya çıkartmaları amacıyla da eğitimlerimize girişimcilik eğitimi ile başlamak istedik’ dedi.

Bu yıl ilk defa kadınların da iş hayatına atılmaları için sertifikalı Girişimcilik ve Vizyoner Bakış Açısı eğitimi sosyal medya üzerinden ve ücretsiz olarak verildi. Aras Holding’in kurucusu Celal Aras’ın anısını yaşatmak, çok sevdiği ülkesine dair ideallerinin hayata geçmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan Celal Aras Eğitim, Kültür ve Aydınlanma Vakfı 2009yılından itibaren öğrencilere burs veriyor ve sivil toplum kuruluşları ile çalışmalar yapıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?