Basın özgürlüğünün önündeki bütün engelleri kaldıracağımızı taahhüt ediyoruz

Basın özgürlüğünün önündeki bütün engelleri kaldıracağımızı taahhüt ediyoruz

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” nedeniyle mesaj yayımlayarak tüm Gazeteci ve Basın camiasının bu anlamlı gününü kutladı.

İl Başkanı Serkan Özgöz mesajında; “Görevlerini ifa etmek için gece gündüz çalışan, halka en doğru bilgiyi ulaştırmak uğruna kendi hayatlarından fedakârlık yapan Gazeteciler ve Basın mensupları demokrasinin, özgürlüğün ve birlikte yaşamın önemli bir yapı taşıdır.

DEVA Partisi olarak, basın özgürlüğünün, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne dayalı demokratik bir devlet için ne denli yaşamsal bir değere sahip olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle, basın özgürlüğünün önündeki bütün engelleri kaldıracağımızı taahhüt ediyoruz. Basının kendinden beklenen işlevi hakkıyla yerine getirebilmesi için gerekli olan her türlü tedbiri alma konusundaki kararlığımız tamdır. Basının görevini bağımsız bir şekilde ve kaygı duymaksızın yerine getirdiği, güvenli, çoğulcu ve elverişli bir ortam oluşturacağız. Bursa´mızda görev yapan Gazeteci ve Basın mensupları olmak üzere alandaki tüm çalışanların “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı kutlar, görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dilerim” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?