Temizlik İşçisini Bayram Sabahı Bir Kuru Simide Mahkum Ettiniz!

Temizlik İşçisini Bayram Sabahı Bir Kuru Simide Mahkum Ettiniz!

“İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın temizlik konusunda ki hassasiyetini takdir ve tebrik ediyorum. Başkan olduğu günden bugüne kadar sürekli çevre temizliği konusunda çalışmalar yaptı. Hizmette kusurlu gördüğümüz yanları elbette mevcut. Çevre duyarlılığı konusunda ise şu güne kadar bizden tam puan almıştır.” sözler DSP İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar’a ait.

Büyükışıklar; “İnançların en temel konularından birisi de şüphesiz temizliktir. Kurban Bayramını hep birlikte huzur, barış, kardeşlik ve saygı ile yaşamak istediğimiz bu günlerde Boğazköy Barajının Hamzabey Mah. Kırsalında ki manzara bizleri hem üzmüş hem de kızdırmıştır. “Temizlik imandan gelir” sözünü yok sayacaksan Kurban’da kesmeyeceksin. Kestiği kurbanın tüm pisliğini Hamzabey kırsalına bırakanlar sizler bu mübarek günlerde sevap değil daha fazla günah işlediğinizin farkında mısınız? İnegöl Belediyesi Kurban ile alakalı bizim gözlemlediğimiz ve takip ettiğimiz kadarı ile her kolaylığı sağlamaktadır. Sizler böyle olmadığını düşünüyorsanız bizlere her zaman ulaşabilirsiniz. Kestiğiniz kurbanın pisliğini baraj kenarına atmak hiçbir insana yakışmaz.

Sayın Alper Taban’a ayrıca temizlik emekçilerimizin yaşadığı sıkıntıyı bu vesile ile aktarmakta bizim asli görevimizdir. Sabah erken saatlerde evlerinden kentimizi temizlemek için işe başlayan emekçilerimize sabah kahvaltısı için kumanya vermek veya kahvaltı fişi yöntemi ile bir kap sıcak çorba ikram etmek İnegöl Belediyesi gibi güçlü bir Belediye’yi batırmaz Sayın Başkan. Sizden ricamız acilen emekçi dostlarımızın bu sorununa çözüm bulmanızdır. Bizzat şahit olduğum konudur. Çöp kovasının yanında kuru simit ile Bayram günü karnını doyurmaya çalışıyorlar. Hatta esnaf arkadaşlardan gelen bilgide üzücüdür. Bazı esnaf arkadaşlarımız çöp emekçilerimize gel buyur otur bir bardak çayımızı iç lütfen dediğin de emekçilerimizin korktuğu ve çay bile içmedikleri iletilmiştir. Çay içmek için oturduklarında yakalanıp ceza yemekten korkmaktadırlar. Bu bir zulümdür. Bu zulüme ivedi olarak müdahale etmenizi rica ediyoruz. Kurban Bayramının tüm ulusumuza ve dünyaya barış, kardeşlik, huzur ve HAKÇA bir düzen getirmesi temennilerimi sunuyorum. Saygılarımla.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?