NİYE KARGA-TULUMBA BİZİ AŞI YAPMAK İSTİYORLAR!

NİYE KARGA-TULUMBA BİZİ AŞI YAPMAK İSTİYORLAR!

Çünkü bir defa aşı oldunuz mu, devamı gelecek, önce “Bİ KEREDEN BİR ŞEY OLMAZ”, bundan sonra ki aşıları olmayız gerekirse..” diyeceksiniz

Ama sonraki aşıları dayattıklarında;” OLDUK BİR DEFA TAMAMINA ERSİN, ne olacak…” diyeceksiniz

Sonra insan tabiatı gereği aşı vurulmak istemeyenlerin FERYATLARINA KULAK TIKAYACAKSINIZ, çünkü onların derdinin sizi ilgilendirmediğini düşüneceksiniz… Onlar yalnız ve azınlık kalacak

Tabi bunun bir de siyasi yönü var, insanlar doğal olarak kitle bağışıklığına ulaşsa bu hükumetler için bir başarı olmaz, zaten hükumet aşı vurmak istemese muhalefet onu rahat bırakmaz, ” ben olsam şimdiye herkesi aşılatmıştım der, global efendilere göz kırpar”

Bu olduğunuz aşılar DENEYSEL AŞILARDIR, yani aşı lisansı olmayan, ne yapacağı belirsiz maddelerdir, SİZ DE BİR DENEKSİNİZ, o yüzden ölür-kalırsınız diye sizden feragatname alıyorlar

Zorunlu olarak bu aşıların önemli bir kısmı PLASEBO olmak zorunda, yani sahte aşı olmalı, çünkü bir ilaç veya aşının etkisi olduğunun kabulü için, sahte aşı-ilaç alanların iyileşme etkisinin üstünde olmalı. Yani %50 üstü etkisi olan madde aşı ve ilaç olarak kabul edilir.

Bir çok insan fenalaşmasına rağmen, bazı insanların hiçbir şey hissetmemesini buna bağlıyorum, üstelik herkes kendini kötü hissetse, kimse bu aşıları olmaz, ama durun hele bunlar daha ısınma turları

Hele bir zorunlu bir aşı gelsin, HELE HUKUKEN EŞYA NOKTASINA BİR GELELİM, İŞTE O ZAMAN ASIL YÜZLERİNİ GÖSTERECEKLER, NE YAPACAKLAR İSE ONDAN SONRA YAPACAKLAR!?!?

İşte o zaman herkes için çok geç olacak…

İNSANLAR; “AVUKAT BEY, AŞI OLMAK İSTEMİYORUZ AMA BUNLAR BİZİ DEVLET DAİRESİNE, TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA SOKMAYACAKLAR, MECBUREN AŞI RANDEVUSU ALDIK… DİYORLAR…???

BEN BU AKLA ŞAŞIYORUM, DİYORUM Kİ; ” YAHU KARDEŞİM, İLK ÖNCE Bİ ZORUNLU KILSINLAR DA O ZAMAN DÜŞÜNÜRSÜN, ŞİMDİDEN NE DİYE PANİK YAPIYORSUN, AŞI VURULMADIĞIN DAKİKA KÂR… BELKİ BİR İMAN SAHİBİ ÇIKACAK, ALLAH İÇİN BU ZULME BİR SON VERECEK, BU YALANI AÇIKLAYACAK..!

GEÇENLERDE DE BASIN TOPLANTISI YAPARKEN BENİ DİNLEYEN BİR GENÇ; “ABİ SEN Bİ ŞEYLER ANLATTIN, KAFAM KARIŞTI, BEN BİONTECH RANDEVUSU ALMIŞTIM, ŞİMDİ VAZGEÇTİM, AMA BUNLAR İNSANLARI AVM LERE SOKMAYACAKLARMIŞ… ” DEDİ.

BENDE SORDUM; ” SEN CORONA OLDUN MU” DİYE, ODA; ” YOK OLMADIM ABİ, ÇOK HASTA İLE TEMASTA BULUNDUM OLAMADIM” .DEDİ, BENDE DEDİM Kİ; “O ZAMAN SENİN BAĞIŞIKLIĞIN KUVVETLİ, BAK DAHA EVLENMEMİŞSİN, ÇOLUK ÇOCUĞUN YOK, BU AŞININ SANA NE YAPACAĞI BELLİ DEĞİL, KISIR MI OLURSUN, KALP KRİZİMİ GEÇİRİSİN NE OLUR KİMSE BİLMİYOR, HİÇ BİR GARANTİ DE VERMİYORLAR…

BENCE ALSINLAR AVM LERİNİ MÜNASİP BİR TARAFLARINA SOKSUNLAR, İSTEMİYORSAN OLMA ASLANIM..” DEDİM.. ÇOCUK SEVİNÇ İÇİNDE GİTTİ.. TABİ EN ÇOK DA ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞAN İŞÇİLER SIKINTI DA, BANA; ” AŞI OLMAZSAM İŞTEN ATILABİLİRLERMİ…” DİYE SORU SORUYORLAR, ÇÜNKÜ BUNLARA; “AŞI OLUN.” BASKI YAPILIYOR.

ONLARA DA DİYORUM Kİ;” İŞ VERENE SÖYLEYİN AŞI OLUNCA BİR RAHATSIZLIK OLUR, ÇALIŞAMAZ İSEN SANA VE AİLENE BAKACAKMIYMIŞ VEYA ÖLÜRSEN AİLENE MESELA 100 MİLYON ₺ TAZMİNAT VERECEKMİYMİŞ, ( Bence Peşin 100 milyon dolar verse bu aşı olunmaz, Sağlık -hayat gittikten sonra parayı ne yapacaksın.)

GARANTİYİ YAZILI VERİRSE DÜŞÜNÜN, YOK YAZILI VERMEZ İSE; ” BENDE İLAÇ ALLERJİSİ VAR, EĞER BENİ İSTEMİYORSAN, HAKLARIMI TAZMİNATIMI VER, BENİ İŞTEN ÇIKAR, ALLAH RIZKIMI VERİR…” DE. ÇÜNKÜ AŞI OLMADIĞIN İÇİN SENİ İŞTEN ÇIKARTAMAZ, (AMA AŞIDAN SONRA İŞ PERFORMANSIN DÜŞERSE VEYA ÇALIŞAMAZSAN ÇIKARTABİLİR) İSTERSEN İŞE İADE DAVASI AÇAR BÜYÜK BİR BİR TAZMİNAT DA ALARAK GERİ DÖNERSİN…

DİYORUM, AMA ÇOĞU İNSAN NE YAZIK Kİ İŞİNİ KAYBETME KORKUSU İLE İSTEMEDİĞİ HALDE AŞI OLUYOR…!

(İşçilerin çoğu korkup aşı olunca tabi ki azınlığa mobbing yapabilirler, insanlar topluca hakkını arasa kimse bir şey yapamaz, şimdi amaç insanlar uyanmadan mümkün olduğu kadar çok aşılamak, çünkü aşı olmayan azınlık kaldımı onlara zorlayabilirler.)

ZULÜMDÜR BU….! BU MİLLETE ZULÜM EDENLER BİR GÜN HESABINI VERİR, ALLAH’IN HESABI DAHA ÇETİN’DİR…!

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?