Hepimizin gündemi çocuklarımızdan daha kıymetli değil!

Hepimizin gündemi çocuklarımızdan daha kıymetli değil!

Bu hafta çocuklara taciz veya tecavüz, çocuk resimleri ile gündeme düştü. Bence Elmalı davasında ve benzerlerinde suçun karşılığı tartışmasız idam olmasını gerektirmeli. Yine geçtiğimiz hafta dünya, Kanada daki 1800 lü yıllardan kalma en sonuncusu 1996 yılında kapatılan katolik kiliselerin bulunduğu bölgelerde 750 tane çocuklara ait cesedi bulundu. O bölgelerde 750 bin kızıldereli çocuğu yatılı kiliselere alındığı iddia ediliyor. Bulunan cesedler İngilizlerin hakimiyet bölgesinde. Mezar sayısının 4500 tane olduğu iddiasını sadece hristiyan Polonya’lı bir grup ısrarla araştırıyor. İslam ülkeleri bu trafiğe dur diyecek cesarette değil.

Bu kemiklerin DNA sından gen haritaları çıkarılsa acaba çocuklar hangi ülkelere mensup çıkacaklar? Bugün dünyada ki köle çocuk ticareti gündeme taşınmalıdır. İngiltere, Kızılhaç , kilise ve BM herkesçe malum olan organizasyonların içinde olmasa bu trafik olmaz! Dünyada Endonezya, Malezya ve Çin den kaçırılan yılda 150 bin çocuk Avrupa da tecavüz ve cinsel istismarda kullanılıyor. Neden ses yok?. Çocuk ticareti tamamen batı kaynaklı. Vatikan sessiz?!. Kanada da satanizmin tüm uygulamalarına hukukları izin veriyor. Çocuk kesmenin, çocuk kanıyla iş yapmanın rahatça yapılabildiği dünyada sadece iki ülke var. Kanada ve Japonya. Japonların çok nazik olduğunu söyleyenlere ve Kanada’yı cennet ile eş tutanlara duyurulur. Dünyada mülteci kamplarından kaçırılan, üzerinde deneyler yapılan çocuklara yapılan aşağılık uygulamalar durdurulmuyor.

Neden? Dünya ve İslam dünyası da sessiz. Biliyorsunuz ki Nike insan kanından ayakkabı üretti!? Dünyanın en iyi markası olacak öylemi? Vay beee…(Ha yeri gelmişken hatırlayayım; Bursaspor’umuz da Nike ile anlaşmış! Kendi markamızı üretme zamanı geldi geçiyor.) Uyuşturucu ticaretinin yanında kadın ve çocuk ticareti beraber devam eder. Bugün İngiltere kraliyet ailesinde çocuklara tecavüz doğal birşey olduğunu sosyal medya yazıyor?! Kraliçesi yeryüzünde tanrının gölgesidir. Çocuklardan faydalanır. Çocuk çiftliklerini birçok devlet adamının ziyaret ettiği bilinmekte. İnşallah ülkemdeki insanlar bu trafiğin içinde yoktur!

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?