AŞI  DA ZORLA’MA YOK MU..?

AŞI DA ZORLA’MA YOK MU..?

Bir çok meslek mensubunu; “Sağlıkçılar, taksiciler, turizmciler, hatta işçiler” gelen genelgeler ile patronları tarafından aşı vurulma ya zorlanıyor, memurlar zaten zorlanıyor, insanlar işlerini kaybetme korkusu ile mecburen aşı oluyorlar…

Yurt dışına işleri gereği gitmek isteyenler, bu baskı ile zorunlu olarak aşı oluyor.

Bazı üniversiteler ve bazı yöneticiler kamu binalarına giriş için “Aşı Zorunluluğu” getirdiler, tabi yaptıkları yasal değil ama bunlar da bunu kafalarından yapmıyor.

Bunlar yeni dünya düzenini gördüler, şimdiden ayak uydurarak yeni patronlara yaranmaya, yeni düzende yerlerini almaya çalışanlar, zannediyorlar ki patronların uzattığı bıçağı yalarlarsa o bıçak onlara demeyecek…

Eğer aşı ile istenen oyun devreye girer ve zorunlu aşı olursa; ne yazık ki ulus devletler tarihe karışacak veya gölgeden ibaret olacaklar…

Ve ZORUNLU AŞI için çalışmalar başladı, hükumet içindeki lobivi güçler Anayasayı değiştirmek istiyorlar, bir çok insan bunun olacağı baskısı ile şimdiden (İstemediği halde) aşı oluyor?!

Bu yeni düzene geçiş; aşı HES koduna işlenip bir yerde girmek, bir binaya girmek aşılarını vurulma bağlı olduğu zaman tamamlanmış olacak.

O zaman insan bir NESNE haline gelecek, yeni aşılar nano teknoloji içerdiği için şimdiki gibi (hatır gönül, para ile ) kimse kendini AŞIYI vurulmuş gibi de gösteremeyecek…

Yani tam köle olunacak, istenmeyen- işe yaramayan insanlar; AŞI içindeki nano teknoloji ile ani bir kalp krizi geçirebilecek…

Bu şu aşamada olan ölümler deneysel aşıların yan etkilerinden oluyor, ama daha sonra bilinçli seçim olabilecek (Tabi bunu bilim kurgu olarak farz edin, komplo deyin geçin)
Ama gerçek şu bizim içimize bir maddeyi zorunlu olarak sokabildikleri an bu rahatça suistimal edilebilecek..

Aşının içeriği ticari sır olduğu için kimse sorgulayamayarak, denemek isteyen biontech in labrotuvarda incelemeye çalışsın, hatta biontech (deneysel) aşısını bir yerden temin edin, elinizde taşıyın, nasıl terörist muamelesi gördüğünüze şaşacaksınız ve sizi nasıl elleri ile koymuş gibi bulduklarına..!?

Zaten sağlık bakanı da önümüzdeki yıllarda kalp krizlerin artacağını açıkladı, tabi Corona dan mış, duy da inan ma…

Şu anda özellikle biontec gibi aşılar ile bunun test çalılmaları yapılıyor, sinovac daha zararsız, bir kısmı da plasebo, diğer kısmı (Zayıflatılmaya çalışmış) virüs, bu zayıflama işi bakterilerde mümkün de virüs elektro mikroskop ile zor görülen ve uygun olmayan ortamda ölü olup, uygun ortamda canlanan bir şey, bir çok kişi bu yüzden aşı olunca COVİT oldu..

Tabi bazı insanlar bu yeni sistemden payını almadığı halde. (Ki alan da var) ZORUNLU AŞININ gönüllü savunucusu,
(ve bıçağını yalayan dana misali) AŞIYI savunuyor, bunu daha çok da orta yaşı geçmiş insanlarda görüyorum (60 üstünde) halbuki onlar “üst düzey değillerse” yeni sistemin hedefindeler!

Zaten herkes bu virüsün üretildiğini, SALGIN ın gereğinden fazla büyütüldüğünü, uzatıldığını seziyor, VİRÜSÜ ORTAYA SALAN, SANA AŞIYI DA DİRETİYOR…Buna güvenilir mi..?

Ve bunu da bir defalık düşünmüyorlar, sürekli yapacaklar, eee kar tatlı, insanı tam kukla yapmak varken niye daha azı ile yetinsinler.

Yani bayıla bayıla yeni aşıları vurulacağız, her virüs için bir aşı, AŞI MANYAĞI OLACAĞIZ, iradeniz hayatımız İLAÇ şirketlerinin bir parmak hareketine kalacak, şimdi ulusal devletin devamı için gerekli mücadeleyi vermez isek..!

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?