Türkiye’nin en tarz sakalı açıklandı

Türkiye’nin en tarz sakalı açıklandı

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen “Sakal Star Türkiye” yarışmasını kazanan en tarz sakal açıklandı. Şanlıurfa’dan yarışmaya katılan Yusuf Kaya jüri üyelerinin oylarıyla Türkiye’nin en tarz sakalına sahip isim olarak birincilik ödülüne layık görüldü.

Ünlü kuaför Özcan Tekcan’ın yanı sıra dijital medya danışmanı ve yazar Oğuzhan Saruhan ve 2016 İsveç sakal yarışması şampiyonu Mehmet Gökcek’in jüri üyeleri arasında bulunduğu “Sakal Star Türkiye” yarışmasının kazananları açıklandı. Pandemi süreci dolayısıyla Youtube üzerinden canlı gerçekleştirilen yarışmanın birincisi Şanlıurfa’dan yarışmaya katılan Yusuf Kaya oldu. Jüri üyelerinin oylarıyla Türkiye’nin en tarz sakalına sahip isim olarak seçilen Yusuf Kaya, yarışma kapsamında 5.000 TL para ödülünü ve 1.000 TL değerinde Sakalbaba.com’da kullanabileceği hediye çekini almaya hak kazandı.

İkincilik ödülü Ankara, üçüncülük ödülü Antalya’ya gitti

Sakal bakımıyla ilgili tüm ihtiyaçları karşılayan e-ticaret platformu Sakalbaba.com tarafından organize edilen yarışmanın ikincisi, Ankara’dan Arkın Üren, üçüncüsü ise Antalya’dan yarışma katılan Yusuf Şahin oldu. Ankara’dan yarışmaya katılan Ahmet Oruç Çevirgen ise Onur Ödülü’ne layık görüldü. Yarışmanın ikinci en tarz ve trend sakal sahibine 2.500 TL para ödülü + 750 TL değerinde Sakalbaba.com’da kullanabileceği hediye çeki, üçüncüsüne 1.500 TL para ödülü + 500 TL değerinde Sakalbaba.com’da kullanabileceği hediye çeki sunuldu. Onur Ödülü’nü kazanan isim ise, Sakalbaba.com’da kullanabileceği 1.000 TL değerindeki hediye çekinin sahibi oldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?