GÜNE CANLI VE DİNÇ BAŞLAMAK İÇİN: HENGO

GÜNE CANLI VE DİNÇ BAŞLAMAK İÇİN: HENGO

#hengoysanhengo İlaç sanayinin öncülerinden Embil Ailesi, dördüncü nesil ile sektöre dönüş yaparken, ilk ürün Hengo oldu. Empharma Ltd’nin kurucu ortağı İpek Embil, yoğun iş temposunun veya eğlenceli bir partinin ardından güne daha dinç ve canlı başlamak isteyenler için tecrübeli ekibi ile birlikte Hengo’yu geliştirdi. Hengo, içeriğindeki vitaminler, amino asit ve diğer içeriklerle doğal gıda takviyesi sınıfına giriyor.

Empharma, ‘Adyabloom’ adını verdiği gıda takviyelerinin ilk ürünü “Hengo” yu satışa çıkardı. Aile büyüğü Hikmet Embil tarafından 1920 yılında kurulan Embil İlaç’ı, 2014’de İspanyol firmasına sattıktan sonra sanayiden çekilen Embil Ailesi’nin dördüncü neslini temsil eden İpek Embil, Empharma Ltd. ile sektöre döndü ve ilk ürününü tanıttı. Empharma’nın kurucu ortağı İpek Embil, tecrübeli ekibi ile birlikte tamamen doğal içeriklerle geliştirdiği Hengo’yu piyasaya sürdü. Hengo güne enerjik başlamak isteyenler, yorgunluğunu ertesi güne taşımak istemeyenler ve ‘akşamdan kalanlar’ın kısa zamanda kendini sağlıklı hissetmesine, dinç ve verimli haline dönmesine yardımcı olmak için üretildi.

İlaç olmayan doğal içerik

İpek Embil, Hengo hakkında şu bilgileri verdi: “Kafein, salisilin, B6 vitamini, C vitamini, glutamin gibi tamamen doğal içerikten oluşan Hengo, kafeinle (içinde bir shot espresso kadar; yani 60 mg. kafein var) kişinin konsantrasyonunu ve bilişsel performansını arttırarak, mental çabukluk kazandırıyor. M.Ö. 500 yıllarından bu yana hastalıkların tedavisinde kullanılan söğüt kabuğu veya bilimsel adıyla salisilin de baş ağrısı, eklem ve kas ağrılarını bertaraf ediyor.  Yine içeriğindeki B6 Vitamini, yorgunluk ve bitkinliği azaltırken enerjiyi artırıp, bağışıklık sistemine katkıda bulunuyor. C vitamini enerji ve bağışıklık sistemi üzerindeki olumlu etkilerinin yanı sıra cildin normal fonksiyonu için gerekli olan kolajeni de ürettiğinden, vücudun onarımına destek veriyor. Hengo’nun içeriğindeki bir diğer madde de insan kanında en çok bulunan amino asit özelliğini taşıyan glutamin. Aynı zamanda asit-baz düzenleyicisi de olan glutamin yorgunluğu engellerken, karaciğerin yorulmamasını sağlıyor, hücrelerin hacmini ve hidrasyonunu korumaya yardımcı olup, enerji üretimini hızlandırıyor.”

Veganlar da kullanabilir

Ürünün başka önemli özellikleriyse, glüten, yapay tatlandırıcı, hayvansal ürün içermemesi yani vegan kullanımına uygun olması. GMP sertifikalı (Good Manufacturing Practices – İyi Üretim Uygulamaları) yüksek standartlara sahip tesiste üretilen Hengo, limon aromalı tadıyla tüketimi lezzetli bir ürün olarak da öne çıkıyor.

Tavsiye edilen satış fiyatı 39 TL.

Bir veya yorgunluğun fazla olduğu dönemlerde iki efervesan tabletin bir bardak suda eritilmesiyle tüketime hazır hale gelen Hengo, kısa sürede bünyeye etki ederek, canlı, dinamik bir rahatlama sağlıyor. Kutusu içinde sekiz efervesan tablet bulunan ürünün tavsiye edilen satış fiyatı 39. TL.

Hikmet Embil tarafından 1920 yılında kurulan, ilk ihracat yapan ve ilk Türk ilaç patenti alan Embil İlaç, 2014’de bir İspanyol firmasına satıldı. 3. nesilde bırakılan görev ise 4. neslin istekliliği ve görevi gördüğü yerden Empharma olarak tekrar doğdu. Tecrübe ve yenilikçiliğin bir araya gelmesi ve Embil ailesinin bir asırlık eczacılık serüveninin buluşması ile doğan Empharma İlaç, hem ilaç alanında sorumluluklarını üstlendi hem de Türkiye’ye yeni nefes olacak inovasyonlar yaratmaya başladı. İlaç yanı sıra, daha doğala, daha bilinçli tüketime katkı sağlayarak ortaya çıkan Adyabloom gıda takviyelerinin ilk bebeği Hengo oldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?