NETFLIX’İN FANTASTİK DİZİSİ WINX EFSANESİ: KADER, GENÇ YETİŞKİNLER İÇİN BİR ROMANA DÖNÜŞTÜ!

NETFLIX’İN FANTASTİK DİZİSİ WINX EFSANESİ: KADER, GENÇ YETİŞKİNLER İÇİN BİR ROMANA DÖNÜŞTÜ!

Eşsiz güçleri olan beş genç peri, aşk, dostluk, macera… Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan Winx Kulübü çizgi filminden uyarlanan Netflix’in fantastik dizisi Winx Efsanesi: Kader, ilk kez genç yetişkinler için bir roman olarak okurlarla buluşuyor! Diziden alınan ilhamla kitaplaştırılan roman, ilk sezonun bilinmeyen özel sahneleri ve dizideki karakterlerin hayat hikâyeleriyle efsaneye yepyeni bir boyut kazandırıyor. Aşkla, dostlukla ve cesaretle örülmüş nefes kesici bir takım ruhu hikâyesi anlatan serinin ilk kitabı Winx Efsanesi: Kader – Perilerin Yolu, Epsilon’dan çıktı!

2000’lerin başında tüm dünya çocuklarını peşinden sürükleyen Winx Kulübü’nden uyarlanan fantastik Netflix dizisi Winx Efsanesi: Kader, şimdi de genç yetişkinler için bir roman serisine dönüştü. Çok sevilen karakterleriyle Winx Efsanesi: Kader; kim olduğunu keşfetmeye, zayıflıkları kucaklamaya, güçlü yönleri parlatmaya dair aşkla, dostlukla ve cesaretle örülmüş nefes kesici bir takım ruhu hikâyesi anlatıyor. Ava Corrigan’ın yazdığı, İrem Kulaber’in Türkçeleştirdiği serinin ilk kitabı Winx Efsanesi: Kader – Perilerin Yolu, Türkiye’de Epsilon logosuyla okurlarla buluştu.

Gözleri mavi ışıltılarla dolu Su Perisi Aisha, bitkiler âleminin dilinden iyi anlayan Toprak Perisi Terra; canlıların tüm duygularını hissedebilen Zihin Perisi Musa; görünmez olabilen gösterişli Işık Perisi Stella ve Alfea’ya insanların dünyasından gelen Ateş Perisi Bloom… Alfea Uluslararası Peri Okulu’nun en yeni öğrencilerinden Bloom, Aisha, Terra, Musa ve Stella, içlerindeki eşsiz güçler ve doğayla kurdukları muhteşem bağlantılar sayesinde yaşadıkları dünyaya sihir sunuyorlar. Sürprizlerle dolu beş genç peri, yeni bir okula başlayan herkesin istediklerini istiyor: Kim olduklarını keşfetmek, iyi yönlerini güçlendirmek, iyi arkadaşlar edinmek ve sihirlerini geliştirmek.

Ancak bilmedikleri bir şey var: Eski bir felaket, küllerinden doğmak üzere. Herkes Yanıkların dilden dile dolaşan kötülüklerinin tarihin tozlu sayfalarında kaldığını düşünse de bu tehlikeli yaratıklar, Periler Diyarı’nın gizemli topraklarına yeniden adım attı. Ufukta büyük bir savaş görünüyor ve Alfea’nın en karanlık sırlarının açığa çıkması gereken zaman yaklaşıyor.

Ava Corrigan’ın kaleminden Winx Efsanesi: Kader – Perilerin Yolu, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

Bilgi için:         epsilonyayinevi.com

instagram.com/epsilonyayinevi

facebook.com/EpsilonYayinevi

twitter.com/epsilonYayinevi

youtube.com/channel

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?