Bunlara bu maaşı verenler yataklarında rahat uyuyabiliyorlar mı?

Bunlara bu maaşı verenler yataklarında rahat uyuyabiliyorlar mı?

2021 Avrupa futbol şampiyonası ve milli takımın aldığı sonuçlar hepimizi üzdü ve tartışılmakta. Futbolun savaş, futbolcularında asker olmadığını bilmek gerek. Bu bir oyun iyi çalışan, az hata yapan kazanır. Ancak beni üzüp düşündüren şey asgari ücretle çalışıp ailesi geçindiren vatandaşlarımızın 3.200.000 euro’ya milli takımı çalıştıran Şenol Güneş’e “değerini bilmiyoruz” diyerek sahip çıkması!?

Haa bu parayı veren TFF bu maaşları neye göre hangi kritere göre veriyor aslında sorgulanması gereken en önemli konu bu olmalı! Denizde müsilaj çıkıyor, “hepimiz suçluyuz” diyor TV de biri! Vallahi ben suçlu değilim kardeşim! Adı kara para işlerine karışan gazeteci! Veyis Ateş din kültürü öğretmeni çıkıyor! Ve gazeteci!? Din Kültürü seviyesini bilemem ama ahlak bilgisinin hiç olmadığı kesin!? Milyonlarca gencin işsiz dolaştığı, ülkemde, devletten birden fazla maaş alınması ne kadar ahlaki, insani ve İslami? Bunlara bu maaşı verenler yataklarında rahat uyuyabiliyorlar mı?

Bunlar yetmiyormuş gibi HDP saldırısı çıktı gündeme. HDP binasına saldırı emri verenler, kaos ortamından nemalananlar, eylemi planlayanlar acilen yakalanıp tespit, teşhir edilmeli ve cezalandırılmalıdır.

Mücadelemiz, tüm ötekileştirmelerin bittiği, “insan”ın kimliklerine bakılmaksızın değerli görüldüğü, işlemiş ise suçluların da eşit bir şekilde cezalandırıldığı, vatana ihanetin affedilmediği, bir Türkiye için birlik ve beraberlik olmalıdır. Sevgi ile kalın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?