Mali Müşavirlerde; Meslekte Dayanışma ve Birlik Derneği’nden Büyük Hedef!

Mali Müşavirlerde; Meslekte Dayanışma ve Birlik Derneği’nden Büyük Hedef!

Bursa Meslekte Dayanışma ve Birlik Derneği başkanı gerçekleşen olağan genel kurulda Başkan Fatih Arslan, yeniden başkanlığa seçildi. BAOB yerleşkesinde bulunan BSMMM oda salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurulu mali müşavirlerin yoğun katımıyla gerçekleşti. Mali Müşavir Fatih Arslan başkanlığındaki yönetim güven tazeleyerek oy birliğiyle yeniden seçildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fethi Yıldız, Bursa SGK İl Müdürü Erhan Karaca ve bir çok davetlinin katıldığı genel kuruldaki seçim yeni yönetim belirlendi.

Yönetim; Adnan Türkyılmaz, Aziz Ok, Birgür Gürkirpik, Cemil Giçvan, Dinçer Yasa, Emel Okyay, Gülten Demir, Muhammet Aktürk, Serkan Semiz, Hakan Kapoğlu, Tayfun Özdemir, Nurvedia Primoğlu Kaya, Uğur Karagüzel, Ebru Baykuş, Bayram Duru, Nurcan Işıldak, Merve Behri’den oluşurken Denetim Kurulu; Hamza Türk, Melek Dönmez, Nesrin Kıvılcım, Ömer Cihat Bay, Samet Kurt, Yusuf İpek, Betül Ubuz, Emine Şen isimlerinden oluştu.

Bursa Meslekte Dayanışma ve Birlik Derneği Başkanı Fatih Arslan;  ” Tekrar bu göreve ekip arkadaşlarımla gelmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Mesleğimizin sorunlarını çözmek, sıkıntıları üst makamlara aktarmak amacı ile yola çıktık. Amacımıza ulaşacağız.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?