YILDIRIM’DA “PROJE HAZIRLAMA VE YÖNETİMİ” KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

YILDIRIM’DA “PROJE HAZIRLAMA VE YÖNETİMİ” KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

-YILDIRIM BELEDİYESİ’NİN FİKİRLERİ HAYAL OLMAKTAN KURTARIP GERÇEĞE DÖNÜŞTÜREREK DEĞER YARATMAK AMACIYLA SOSYAL MEDYA PLATFORMLARI ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ‘PROJE HAZIRLAMA VE YÖNETİMİ’ EĞİTİMİNE KATILAN KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDI.

-YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, “BU EĞİTİMLE KATILIMCILARI, ULUSAL VE ULUSLARARASI PROJE HİBESİ VEREN KURUMLARA BAŞVURU YAPABİLECEK SEVİYEYE GETİREREK, PROJE YAZMA KABİLİYETİ KAZANDIRMAYI HEDEFLEDİK.”

BURSA- Salgın sürecini fırsata çevirerek birçok eğitim programını hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, ilçe sakinlerinin yaşamına dokunmaya devam ediyor.

Yıldırım Belediyesi’nin eğitim programları kapsamında düzenlenen ‘Proje Hazırlama ve Yönetimi’ kursunu başarıyla tamamlayan 75 kursiyer, Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda sertifikalarını aldı. Yıldırım Belediyesi’nin sosyal medya platformları üzerinden gerçekleştirilen, 8 hafta süren ‘Proje Hazırlama ve Yönetimi’ kursunda katılımcılara fikirlerin projeye dönüştürülebilmesi için gerekli tüm donatıları öğreten Prof. Dr. Bahtiyar Dursun, proje yönetim süreçleri hakkında da detaylı bilgiler verdi. Programın sertifika töreninde kursiyerlerle bir araya gelen Dursun, “Böylesi bir eğitim serisini vatandaşların istifadesine sundukları için Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın Oktay Yılmaz’a teşekkür ederim” diye konuştu.

‘KATILIMCILARA PROJE YAZMA KABİLİYETİ KAZANDIRDIK’

Proje Hazırlama ve Yönetimi Eğitimi ile bu alana ilgisi olan vatandaşların, proje hazırlama yöntemlerine vakıf olmalarına yardımcı olarak tasarlayacakları projeleri daha etkin bir şekilde oluşturmaları için zemin hazırladıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bu eğitimle katılımcıları, ulusal ve uluslararası hibe projesi veren kurumlara başvuru yapabilecek seviyeye getirerek proje yazma kabiliyeti kazandırmayı hedefledik. Bu bağlamda bir projenin nasıl hazırlanacağını verdiğimiz eğitimde adım adım anlatarak akabinde ulusal ve uluslararası hibe veren kurumların projelerine başvuru ne şekilde yapılır, nelere dikkat edilmeli gibi püf noktalar hakkında bilgiler verdik. Eğer ilerleyen süreçte bu alanda uzmanlaşmak isterlerse proje danışmanlığı, proje yürütücülüğü, proje yönetimi konularında kendilerini geliştirip bu alanda hizmet veren işletmelerde istihdam edilebilirler” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?